Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

Daha hesaplı

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Lereenim tarafından 20 Eylül 2006 başlatılmıştır.

    20 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  1. Lereenim

    Lereenim Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    4.481
    Beğeni:
    851
    Ödül Puanları:
    353
    Rus salatasına konan patates, havuç'u konserve olarak kullanmak yerine haşlıyacağınız tavuğun içine soyulmuş ama bütün olarak patates ve havuçları birlikte haşlarsanız hem ekonomik hemde lezzetli bir rus salatası yemiş olursunuz.Ayrıca tavuğun haşlama suyuna,bir bütün soğan ,birkaç dal maydanoz arzuya göre tane yenibahar,defne yaprağıkatarsanız su dahada lezzetlenicektir.Bence deneyin pişman olmazsınız.:yes:
     
  2. 4 Ekim 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  3. segucay

    segucay Aktif Üye Üye

    Katılım:
    31 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    71
    Beğeni:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    TESEKKÜR ederim; denicem birgun ins.