Kullacaginiz urunu cok iyi arastirin.Onu bilmiyorum da dioxtea içiyorum ben düzenli kullandığında çok etkili tok tutuyor ve çok susatıyor. Tabi su çok içince d3 sürekli wc desin. Ablam düzenli içti bildiğin çöp oldu yani. Birde inceltiyor da. Benim kilo da çok fark olmadı ama görünür de basen ve bacaklarda baya incelme oldu. Şimdi tekrardan başlıyorum içmeye düzenli tabi.
Onu bilmiyorum da dioxtea içiyorum ben düzenli kullandığında çok etkili tok tutuyor ve çok susatıyor. Tabi su çok içince d3 sürekli wc desin. Ablam düzenli içti bildiğin çöp oldu yani. Birde inceltiyor da. Benim kilo da çok fark olmadı ama görünür de basen ve bacaklarda baya incelme oldu. Şimdi tekrardan başlıyorum içmeye düzenli tabi.
Bu tarz sarlatan urunlere itibar etmeyin. Maalesef urunleri ile ilgili fazla soru sorarsaniz, ya terbiyesiz ya da kustahsiniz. 3. soruda sizi engelliyorlar. Koyun gibi urunu alip kullanacaksiniz, onlar da parayi alacaklar.Benin tanidigim kullandı baya zayıfladı hatta satışını yapiyo yanlış hatırlamıyorsam
Valla ben ve çevremde içenlerden gördüğümü söylüyorum 5 6 kişi falanız hepimiz memnun kaldık ve herhangi bi sıkıntı yaşamadık. Bize ya etkisi olmadı bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Ama satan kişi çok ilgili bizle sürekli ne sorsak cevap veriyor sürekli soruyor şikayetiniz var mı diye falanKullacaginiz urunu cok iyi arastirin.
Detoksia ile ayrintili bilgi istediginizde kustah ve terbiyesiz olmakla suclaniyorsunuz.
![]()
Diox Tea - Şikayetvar
Diox Tea şikayet, iletişim, Diox Tea yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Diox Tea için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakarak karar verin.www.sikayetvar.com