Diyet | Estetik | Güzellik / Bakım | Moda | Sağlık | Dekorasyon | Anne Çocuk | Kadın Sağlığı | Kadın | Yemek / Mutfak
Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

DüdüdÜklü Tencereyi Ne Sıklıkta kullanırsınız????

Konusu 'Faydalı Bilgiler' forumundadır ve marsel tarafından 28 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    28 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : marsel
  1. marsel

    marsel Ziyaretçi

    Arkadaşlar ben düdüklü tencereyi tüm yemeklerimde kullanıyorum....

    et -sebze yemekleri hepsinde kullanıyorum....

    sebze yemeği 15 dk pişiyor...

    et yemeği 20-25 dk'da hazır...

    patatesleri 10 dk haşlıyorum...

    böylelikle büyük tasarruf sağlıyorum....

    yemeklerin lezzetinde hiçbir değişim olmuyor....
     
  2. 28 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : marsel
  3. EU1

    EU1 Ziyaretçi

    Düdüklü tencereyi kullanmayı çok istiyorum ama korkuyorum
    Annemden geçti sanırım o da korkardı
    Çalışanlar için yada vakti az olanlar için çok kullanışlı dimi Marsel
     
  4. 28 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : marsel
  5. Japon KIZ

    Japon KIZ IŞIL' IM Pro Üye

    Katılım:
    22 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.757
    Beğeni:
    18
    Ödül Puanları:
    348
    Evimde yemek yaptığım günlerde mutlaka elimin altındadır. Çok pratik ve zamandan tasarruf yerimseniben
     
  6. 28 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : marsel
  7. EU1

    EU1 Ziyaretçi

    Nerdeyse bir çok yemeğimi yaparken kullanirim.çünkü çalişan bir bayanim ve zaman benim için çok önemli
     
  8. 28 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : marsel
  9. marsel

    marsel Ziyaretçi

    evet zaman ve ekonomik açıdan büyük tasarruf sağlıyor.....
     
  10. 1 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : marsel
  11. nix

    nix B/b Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2007
    Mesajlar:
    5.706
    Beğeni:
    2.041
    Ödül Puanları:
    438
    et yemeklerinde kesin kullanırım bide kurufasulye ,nohutta... mısır haşlarken kullanırım.......
     
  12. 1 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : marsel
  13. ekrkebkafk

    ekrkebkafk Guru Üye

    Katılım:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    704
    Beğeni:
    4
    Ödül Puanları:
    308
    aarkadaşlar sebze yemeklerinde yemeğin tadı değişmiyor mu?
    tariflerde de kısık ateşte diyorlar mesela onları ne yapıyorsunuz.
    ben et pişiriken kurufasulye ve nohutta , mısır haşlarken kullanırım.
     
  14. 1 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : marsel
  15. serpilce

    serpilce Aktif Üye Üye

    Katılım:
    28 Haziran 2007
    Mesajlar:
    439
    Beğeni:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    bende çok sık kullanırım hem zaman hem ekonomik acıdan iyi oluyoyerimseniben
     
  16. 5 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : marsel
  17. biopelin

    biopelin Hayat akan bir sudur.. Üye

    Katılım:
    5 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.405
    Beğeni:
    10
    Ödül Puanları:
    148
    Hemen hemen her gün..çalışan bayanların kurtarıcısı..:sm_cool:
     
  18. 5 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : marsel
  19. cilekk

    cilekk Kücük adamIna asIk.. Üye

    Katılım:
    11 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    6.901
    Beğeni:
    18
    Ödül Puanları:
    146
    kuru bakliyatlarda,mercimek corbasinda ve kizimisi-beyaz ette kesinlikle kulanirim..
     
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 5 (beş) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.