1. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...
  2. Merhaba Ziyaretçi Ödüllü yemek yarışması
    Notu Gizle
  3. Notu Gizle

Elmalı Bohça-Resimli

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve NILBERA tarafından 4 Eylül 2009 başlatılmıştır.

    4 Eylül 2009
    Konu Sahibi : NILBERA
  1. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    83
    Ödül Puanları:
    353
    alıntıdır



    - 5 küçük elma
    - 2 çorba kaşığı tozşeker
    - 1 çorba kaşığı çekilmiş ceviz
    - 5 milföy hamuru
    - 1 yumurta sarısı
    - 2 çorba kaşığı pudra şekeri
    - Karanfiltozu,tarçın,zencefil

    Elmaların kabuklarını soyup ortalarını çıkarın. Tencereye dizip üzerlerine tozşeker serpiştirin ve 5 dakika pişirin.

    Ceviz, tarçın, zencefil ve karanfili karıştırın. Elmalar soğuyunca ortalarını cevizli karışımla doldurun. Herbir elmayı 1 milföy hamurunun üzerine yerleştirip bohça gibi kapatın.

    Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp kızgın fırında pişirin. Soğuyunca tarçın ve pudra şekeri serperek servis yapın.
     
  2. 4 Eylül 2009
    Konu Sahibi : NILBERA
  3. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    83
    Ödül Puanları:
    353
    [​IMG]
    alıntıdır