- 5 Nisan 2017
- 1.976
- 1.876
Valla bilmiyorum cnm inşallah gebelik belirtisidirİğneden mi bilmiyorum çok gaz sancım var kabızlık ve bel ağrısı . Kasıklarımdada regl olucam gibi baskı var .
Valla bilmiyorum cnm inşallah gebelik belirtisidirİğneden mi bilmiyorum çok gaz sancım var kabızlık ve bel ağrısı . Kasıklarımdada regl olucam gibi baskı var .
Ağzın bal yesinValla bilmiyorum cnm inşallah gebelik belirtisidir
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-08-2020
Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 245 gün kaldı.
Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları). Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)
Burdayim canimNeredesiniz kızlaarrrr
Kız bebek için pik olmadan öncesini değerlendirmek gerekiyormuş cnmKizlar normalde yumurta catlama süresi ne kadar 24 saat diye biliyorum ama ben ilk defa yumurtlama takibi yaptim bu ay 13 de pik oldu 15 de catladi normal mi kiz bebek icin saat önemli diyorlar![]()
. Canim hafta sonu çocuklar iş ev derken bazen giremiyorumNeredesiniz kızlaarrrr
Yaaa felimisinnn asıl en kolay an çıkış anııı, neyseee çektiğin sancilarrr zor olannn, 2 saat durmaksızınnnn çiğlik attımBen acikcasi sanci çekmekden degilde o doğum anindan korkuyorummsaglikla büyüt yavrularini
Aynen en kolayı çıkma anı sancılar kötü sadeceYaaa felimisinnn asıl en kolay an çıkış anııı, neyseee çektiğin sancilarrr zor olannn, 2 saat durmaksızınnnn çiğlik attım![]()
Ayy ne bilim o kesme dikme kan flan görme beni benden alirYaaa felimisinnn asıl en kolay an çıkış anııı, neyseee çektiğin sancilarrr zor olannn, 2 saat durmaksızınnnn çiğlik attım![]()