- 8 Haziran 2019
- 16
- 14
Amin en hayırlısıyla inşaAllahAllah herkesin gonlune gore versin

Amin en hayırlısıyla inşaAllahAllah herkesin gonlune gore versin
Canim yumurtlaman yakın daha cok erken degilmiKızlar bugün kan verdim sonuç b hcg 2. Yumurtlamanın üzerindne 6 gün geçti. Gebelik hayallerim suya düşmeli mi
Ben hic ovulasyon testi falan yapmadim sadece yunurtlama gunlerimi takip ettim o kadar Rabbim yüzünü güldürsün işallahBugün ovü testi yaptım adet biteli 10 gün oldu akıntım var yumurtlama olabilir diye yapıyım dedim ikinci çizgi biraz silik çıktı ama yumurtlama için çizginin koyu olması lazımmış bilemedim![]()
En az yandaki c çizgisi kadar koyu hatta ondan daha koyu olması lazımBugün ovü testi yaptım adet biteli 10 gün oldu akıntım var yumurtlama olabilir diye yapıyım dedim ikinci çizgi biraz silik çıktı ama yumurtlama için çizginin koyu olması lazımmış bilemedim![]()
Merhaba kizlar size ovulasyon testiyle ilgili birkac soru sorabilirmiyim yardimci olabilcek birileri varmidir ona gore soracagimmm
Buyur canımMerhaba kizlar size ovulasyon testiyle ilgili birkac soru sorabilirmiyim yardimci olabilcek birileri varmidir ona gore soracagimmm