1. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...
  2. Merhabalar Ziyaretçi, Pınar ürün inceleme ankete katılım için tıklayınız.
    Notu Gizle

Firdöndü

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve çilekli reçel tarafından 4 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    4 Eylül 2008
    Konu Sahibi : çilekli reçel
  1. çilekli reçel

    çilekli reçel Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    150
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    un , tuz, şeker, yumuşatılmış tereyağı, yumurtalar karıştırıyoruz. Yoğururken birazcık su ilave ediyoruz.Sert bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam ediyoruz.Hamuru 1-2 milimetre kalınlığında açıyoruz.Hamur kesme tırtılıyla biçok küçük parça kesiyoruz.Bu küçük parçaları birbirine paralel çiziklerle süsülüyoruz.Bu küçük parçaları kızartıyoruz.Kevgirle süzüp alıyoruz.Servis vakti gelince pudra şekeriyle süslüyoruz.
     
  2. 4 Eylül 2008
    Konu Sahibi : çilekli reçel
  3. MutlulukRecetem

    MutlulukRecetem EvlendmEkonomiyeCanVerdim Pro Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2008
    Mesajlar:
    4.447
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    canim nasil cekti ya.. allahtan resmi yok yoksa ben coktan mutfaga gitmis olurdum :)) gelsin kaloriler anammmmmmmmmmmmmmmmm