Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

Greyfurt Reçeli

Konusu 'Reçeller - Marmelatlar' forumundadır ve flapy tarafından 3 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : flapy
  1. flapy

    flapy Guru Üye

    Katılım:
    4 Ocak 2008
    Mesajlar:
    252
    Beğeni:
    1
    Ödül Puanları:
    286
    Meyvelerin kabuklarını soyduktan sonra küçük parçalar şeklinde doğrayın.Meyveleri ve şekeri bir tencereye alıp suyu salana kadar bekleyin. Kısık ateşte reçel kıvamına gelene kadar pişirin.Köpüklendiğinde tahta kaşıkla köpükleri temizleyin.
    Reçel kıvamına geldiğinde indirmenize yakın 5 dk önce limonları sıkın. Olan reçelinizi soğumaya bırakın.