1. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...
  2. Çorbalar Oylama Başladı !
    Notu Gizle
  3. Merhabalar Ziyaretçi, Pınar ürün inceleme ankete katılım için tıklayınız.
    Notu Gizle

Gül Tatlısı

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve pamukcuk tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : pamukcuk
  1. pamukcuk

    pamukcuk Popüler Üye Üye

    Katılım:
    22 Nisan 2008
    Mesajlar:
    440
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Önce şerbetinin malzemelerini bir tencereye koyun ve kaynatın.
    Hamurun un , kabartma tozu ve vanilya hariç tüm malzemelerini karıştırın.
    Sonra kabartmatozu , vanilyayı ve aldığı kadar unu ilave edin.Kulak memesi yumusaklığında bir hamur elde edilir.Hamur ikiye kesilir. Bir parçası merdane ile 3-4 mm kalınlığında açılır.
    Çay bardağı ile kesilir.
    4 adet yuvarlak parça üst üste gelecek şekilde yanyana dizilir.
    Rulo şeklinde sarılır,ikiye kesilir,tepsiye dizilir.
    Ortalarına cevizyada fındık yerleştirebilirsiniz.
    Orta hararetli fırında üzerleri kızarana (20-25 dakika) kadar fırınlanır.
    Şerbetini üzerine dökün. Afiyet olsun...
     
  2. 10 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : pamukcuk
  3. zeberced ervaa

    zeberced ervaa Aktif Üye Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    52
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    :lepi:bu tatlı cok güzel oluyo gercekten benim favori tatlımdır:lepi: mutlaka denemenizi tavsiye ederimmm...