Popüler Konu Güveçte Kuzu Etli Patlıcan -Tat Biber Salçası Sponsorluğunda

-Mavi

Güzel kalın..Birde trombosit bağışı yapın
Pro Üye
Anneler Kulübü
5 Aralık 2015
5.725
11.333
Eline sağlık
Benim bir sorum olacak :110:
Bu güvecin patlamayanını nereden buluyorsunuz allasen iki kez aldım ikiside ilk pişirmede patladı :duduk:
 

Nevreste

Nirvana
Yönetici
Editor
Doğa Severler Kulübü
16 Ağustos 2010
169.326
260.013
Eline sağlık
Benim bir sorum olacak :110:
Bu güvecin patlamayanını nereden buluyorsunuz allasen iki kez aldım ikiside ilk pişirmede patladı :duduk:
Sağol canım:KK200:
Ayyy çok geçmiş olsun:cry:Benim güveç bayağı eski ve sık sık kullanırım çok şükür hiç problem olmadı:KK43:
Ne yalan söyleyeyim marketlerde gözüm takılıyor ama iyi mi kötü mü bilmiyorum..İyi güveç nereden alınır hiç fikrim yok..Ben Elazığ'dan almıştım:KK45:
 

Nevreste

Nirvana
Yönetici
Editor
Doğa Severler Kulübü
16 Ağustos 2010
169.326
260.013
-Mavi -Mavi peki kullanmadan yağlayıp fırınladın mı güvecini:KK66:
 

Nevreste

Nirvana
Yönetici
Editor
Doğa Severler Kulübü
16 Ağustos 2010
169.326
260.013
Yok ablacım öylemi yapılması gerekiyordu
Bu benim için zor bir bilgi çay demlemeyi üni için başka şehre gidince öğrendim ben:-)
Canım güveci silip içine yağ koyacaksın..100-150 gr kadar,sıvı yağ veya katı yağ farketmez...Daha sonra fırına koyacaksın.Yağ eriyene kadar veya güveç ısınana kadar diyeyim fırında tutacaksın sonra bir tencere altlığını üzerine güveci çıkarıp yağı içine iyice süreceksin ve o güveç 1-2 saat içinde o yağı emiyor..Daha sonra sıcak su ile güveci yıkayacaksın..Bundan sonra güvecin kullanıma hazır..Tekrar yapman gerekmiyor:KK66:
 

Nevreste

Nirvana
Yönetici
Editor
Doğa Severler Kulübü
16 Ağustos 2010
169.326
260.013

Nevreste

Nirvana
Yönetici
Editor
Doğa Severler Kulübü
16 Ağustos 2010
169.326
260.013
En kısa zamanda deneceğim ben patlıcan ve Eti çok seviyorum :KK200::KK200::KK200:benim güveç tencerem vardı 2 kere aldım hep çatladı siz Nasıl kullanıyorsunuz
Canım kullanmadan önce yağlayıp,fırınladın mı:KK66:Yapmadıysan çatlamıştır...
 
Yukarı Alt