Popüler Konu Güveçte Kuzu Etli Patlıcan -Tat Biber Salçası Sponsorluğunda

Nevreste

Nirvana
Yönetici
Editor
Doğa Severler Kulübü
16 Ağustos 2010
167.733
254.525
Yağladım fakat fırınlamadım o Nasıl oluyor çok soru sordum kusura bakma
Estağfurullah canım:KK19:
Canım güveci silip içine yağ koyacaksın..100-150 gr kadar,sıvı yağ(1 çay bardağı kadar) veya katı yağ farketmez...Daha sonra fırına koyacaksın.Yağ eriyene kadar veya güveç ısınana kadar diyeyim fırında tutacaksın sonra bir tencere altlığını üzerine güveci çıkarıp yağı içine iyice süreceksin ve o güveç 1-2 saat içinde o yağı emiyor..Daha sonra sıcak su ile güveci yıkayacaksın..Bundan sonra güvecin kullanıma hazır..Tekrar yapman gerekmiyor:KK19:
 
Yukarı Alt