Hamilelikte wbc yüksekliği

elif esin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
12 Mayıs 2016
Mesajlar
371
Emoji Skoru
116
Yaş
30
Arkadaslar seker yüklemesi testi yaptirmistim. Tahlil sonucunda wbc degerim 21. 6 cikti. Doktorum kanda enfeksiyon oldugunu söyledi. Enfeksiyon hastaliklarina gidip tekrar kan tahlili yaptirdim. Doktor kagida bakmadi bile. Normal wbc degeri kactir ve böyle bir durumla karşılaşan varmı.
 

temmuz2615

Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
17 Kasım 2015
Mesajlar
78
Emoji Skoru
38
Bir ben mi yaşadım bu durumu acaba ?? :KK43::KK43::KK43:
Bnde ayni durumu yasiyorum su an tek degilsin hatta simdi internetten sebebini arastiriyodum ve normal bisey olarak gorunuyo bnde anlamadim bu yuzden iki gun hastanede yattim bi degisiklik varmi bilmiyorum haftaya kontrolum var erken dogum ihtimalimde var su an 35+4 haftalik hamileyim doktor erken daha diye dogumu geciktirici ilaclar kullandiriyo
 

Burukyagmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
12 Kasım 2016
Mesajlar
14
Emoji Skoru
1
Yaş
29
Ben 9 kasımda 14+ 3 hamileydim hic bir belirti ates hastalik belirtisi yoktu oncesinde bi anda sanci cekmeye basladim gittigimde wbc değerim 47 çıktı ve çok yüksek bu değermis düşüne sebep oldu cok uzgunum arkadaşlar dikkat edin önemli bişeymis bu
 

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
Katılım
16 Eylül 2014
Mesajlar
6.068
Emoji Skoru
33.015
Yaş
23
Hamile degilim ama wbc 17 cikti. Normal degerden fazlaydi kanda enfeksiyon oldugu soyledi 2 serumla 12ye dusuruldu gida zehirlenmesi benim enfeksiyon sebebi
 

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Kayıtlı Üye
Katılım
17 Nisan 2012
Mesajlar
30.519
Emoji Skoru
65.305
Hamile degilim ama wbc 17 cikti. Normal degerden fazlaydi kanda enfeksiyon oldugu soyledi 2 serumla 12ye dusuruldu gida zehirlenmesi benim enfeksiyon sebebi
Merhaba, eski konu ama gıda zehirlenmesi olduğunu nerden anladınız? Yani ben gebeyim ve benim de 17 çıktı ama bende çok fazla halsizlik baş dönmesi var. Tam sonuç yarın çıkacak bu yüzden bir şey yapmadı doktor. Ama sizce düzelir mi?
 

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
Katılım
16 Eylül 2014
Mesajlar
6.068
Emoji Skoru
33.015
Yaş
23
Merhaba, eski konu ama gıda zehirlenmesi olduğunu nerden anladınız? Yani ben gebeyim ve benim de 17 çıktı ama bende çok fazla halsizlik baş dönmesi var. Tam sonuç yarın çıkacak bu yüzden bir şey yapmadı doktor. Ama sizce düzelir mi?
Mide bulantım vardı gıda zehirlenmesi yaşadıgımda. İstifrada ediyordum. Düzelir inşAllah. Zaten ben serumlardan sonra kendime geldim 2 saatte şükür
 
Yukarı Alt