Diyet | Estetik | Güzellik / Bakım | Moda | Sağlık | Dekorasyon | Anne Çocuk | Kadın Sağlığı | Kadın | Yemek / Mutfak
Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

İsraf Etmemek İçin Neleri Nasıl Değerlendirisiniz?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve vicdan tarafından 3 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : vicdan
  1. vicdan

    vicdan ~ справе&#1076 Üye

    Katılım:
    20 Kasım 2006
    Mesajlar:
    1.099
    Beğeni:
    7
    Ödül Puanları:
    106
    *Kuru ekmekleri rondodan gecirip köfte için buzlukta saklıyorum

    *Eger evde tüketebilecegimizden cok ekmek alındaysa,poşetleyip buzlukta saklıyorum.

    *Yaptığım pasta,börek,cörekler kalacak gibi olurda direkt buzluğa atıyorum

    *Bozulmaya yüz tutan sebzeleri temizleyip hazırlayıp buzluğa atıyorum,
     
  2. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : vicdan
  3. vicdan

    vicdan ~ справе&#1076 Üye

    Katılım:
    20 Kasım 2006
    Mesajlar:
    1.099
    Beğeni:
    7
    Ödül Puanları:
    106
    Şu deepfreeze olmasaydı ne yapardım hiç bilmiyorum :1rolleyes:
     
  4. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : vicdan
  5. vicdan

    vicdan ~ справе&#1076 Üye

    Katılım:
    20 Kasım 2006
    Mesajlar:
    1.099
    Beğeni:
    7
    Ödül Puanları:
    106
    Bu akşam tv izlerken bir yandanda yaprak dolması kaldım,epey iç kaldı,tabii ben onuda buzluğa attım kaydirigubbakcemile3 nasıl olur hiç bilmiyorum ama çöpe dökemezdim :1no2:
     
  6. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : vicdan
  7. Juliet

    Juliet Ziyaretçi

    bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
     
  8. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : vicdan
  9. irem naz

    irem naz Canım OĞLUM Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2008
    Mesajlar:
    6.708
    Beğeni:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    niye atasın ki..
    bende dolma yaptığımda harcı kalırsa saklama kabına koyup buzluga atıyorum...
    bi dahaki yapışımda o harcı kullanıyorum....:eek:
     
  10. 4 Eylül 2008
    Konu Sahibi : vicdan
  11. AskKirintisi

    AskKirintisi Popüler Üye Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.816
    Beğeni:
    22
    Ödül Puanları:
    108
    Ben dolma yapacağımda harcı 2 ölçülük yapıyorum, 1 ölçüsü soğudumu hemen buzluğa atıyorum, çok pratik oluyor. Tadıda hiç değişmiyor.
     
  12. 4 Eylül 2008
    Konu Sahibi : vicdan
  13. misilleme

    misilleme . . . Pro Üye

    Katılım:
    27 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    575
    Beğeni:
    324
    Ödül Puanları:
    113
    Yumuşamış bozulmaya yüz tutan domateslerimi küçük küçük doğrayıp
    derin donrucuya atıyorum. Sonra çıkarım melemen yapıyorum.

    Meyveleri de aynı şekilde yapıyorum, tatlı ve ya kopmostolar için güzel oluyor.

    Ayrıce bende kalan sarma harcını derin donrucuda bekletenlerdenim.
    Yalnız ben ona birazda yeni yapılmış iç katıyorum, yoksa sanki pirinçler kırılmış gibi oluyor. .
     
    Son düzenleme: 4 Eylül 2008
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 5 (beş) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.