1. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...
  2. Merhabalar Ziyaretçi, Pınar ürün inceleme ankete katılım için tıklayınız.
    Notu Gizle
  3. Notu Gizle

Jöleli Tavuk Göğsü-Resimli

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 20 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    20 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    28.508
    Beğenildi:
    15.202
    Ödül Puanları:
    488
    [​IMG]
    [​IMG]
    tarif filizim üyemizin olup eski yemek forumundan bu formata taşınmışdır



    1 kilo süt(5 bardak)
    1 su bardağı un
    1,5 su bardağı toz şeker
    2 yemek kaşığı pirinç unu
    1paket vanilya
    yarım paket margarin

    Margarini tencereye koyun.yağ eriyince unu koyup 5 dakika çırpın.ocaktan alıp ılık hale getirin karıştırarak.Sonra içine pirinç unu,toz şekeri,vanilyayı,sütü döküp ocakta 5 dk kaynatın.Ocaktan alınca ılık hale gelince 4-5 dk mikserle çırpalım.Geniş borcama alıp üzerine fındık çikolata parçaları ve en son jölesini koyup dolapta soğumaya bırakalım..Afiyet olsun...
     
  2. 24 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. kubra663

    kubra663 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    51
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    muz ve muzlu jöleyle yapmanızıda tavsıye ederım..