kemik sulu çemen...

altamiano

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
297
11
önce elimize eldiveni geçiriyoruz daha sonra et suyu ve ceviz haricindeki bütün
malzemeleri karıştırıp birbirine yediriyoruz daha sonra azar azar et suyunu ilave
ederek yoğurma işlemine devam ediyoruz. kıvam sulu gelebilir ancak malzemeler
tüm suyu çekecek endişelenmeyin son olarak da cevizleri ilave edip yoğurma
işlemini sonuçlandırıyoruz. çemenin kıvamı salça kıvamında olacak. daha sonra içi
ıslak olmayan kavanozlara koyup dolaba kaldırıyoruz. Kahvaltılarda ekmek
üzerine sürerek hatta kanepelerinizin üzerine sürerek afiyetle yiyorsunuz. Dikkat
edin lezzetinden yarım ekmeği bitirebilirsiniz... Afiyet olsun
 

Yukarı Alt