1. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...
  2. Merhabalar Ziyaretçi, Pınar ürün inceleme ankete katılım için tıklayınız.
    Notu Gizle
  3. Notu Gizle

Kiev Keki / Rus mutfağı

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve Elif tarafından 19 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    19 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    28.509
    Beğenildi:
    15.205
    Ödül Puanları:
    488
    Yumurta beyazlarıyla şekeri karıştırın ve büyüklüğü ilk halinin 4-5 katına ulaşana kadar ısıtın. İçine yavaş yavaş fındıkları ve unu ilave edin.
    Karışımı 2 adet parşömen kağıdına yayın ve 100 derece fırında 3-4 saat kurumaya bırakın.
    Tereyağı, süt ve kakaoyu bir kapta karıştırın ve her iki keki de bununla kaplayın. Kekleri üst üste getirin, Kiev kekiniz servise hazır.