Popüler Konu Kürdan Kebabı-Kendi kendimin sponsorluğunda :)

adra

Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana.
Pro Üye
16 Kasım 2008
13.758
13.439
Yemek nefis görünüyor.Patlıcanları kızarmanız da bence en doğrusu.Fırında yapılanı kızartmanın tadını asla vermez.Annemin deyimiyle sasuk olur.:KK48: Kızarma patlıcan ağır oluyor diye bir laf çıkarmışlar.Yağlı,soslu iskenderleri götürürken hiç böyle demiyorlar.:KK53:Bunun eziyeti var ya hep ondan.:KK53:O turşuları görmek de çok sevindirdi beni.Bayılırım da.:KK48: Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.Çok çekişmeli bir oylama olacak.
 

BayanHicKimse

.
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.500
10.268
Yemek nefis görünüyor.Patlıcanları kızarmanız da bence en doğrusu.Fırında yapılanı kızartmanın tadını asla vermez.Annemin deyimiyle sasuk olur.:KK48: Kızarma patlıcan ağır oluyor diye bir laf çıkarmışlar.Yağlı,soslu iskenderleri götürürken hiç böyle demiyorlar.:KK53:Bunun eziyeti var ya hep ondan.:KK53:O turşuları görmek de çok sevindirdi beni.Bayılırım da.:KK48: Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.Çok çekişmeli bir oylama olacak.
Teşekkürler canım güzel yorumun için :KK68:
Evet kızartma tadını alamazsam tadı olmazdı hiç, pek de yağlı olmadı aslında, zeytinyağıyla kızarttığım için hem faydalı olur dedim :KK53: Biz eşimle acı biber turşusunun hastasıyız:KK68:
Yarışmadaki diğer arkadaşlar da çok iddialı, bakalım ne olacak :rolleyes:
 
Yukarı Alt