Menapozu Erteleyebilmek mümkün mü?

nebhar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
14
2
Merhaba menopoza girip Saracoğlu'nun Testere dişli Aslan pençesi kürünü uygulayan ve tekrar adet gören var mı?
 


Nameles

🙅🙆🙅
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
2.591
2.922
Menepoza girme sebeplerinden biri ya hiç yumurta kalmamıştır. Ya da var olan yumurtalar o kadar kalitesizdir ki çatlamıyorlardır bile. İlk yazdığımın tedavisi yoktur. Ama kalitesiz yumurtalar varsa doktorun yazdığı ilaç veya alternatiftıp yöntemleriyle yumurtalar tükenene kadar adet olabilmek mümkün
 

nebhar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
14
2
Menopoza girip Saracoğlu'nun Testere dişli Aslan pençesi kürünü uygulayan ve tekrar adet gören var mı? Sorumun yanıtını kişisel olarak deneyimlerim sonucunda vereceğim belki benim gibi doktordan kendi tanılarını duyup paniğe kapılan varsa yardımı dokunabilir.
Evet bir ayın sonunda regl oldum hem mutlu oldum aynı zamanda çok rahatladım. Bitkisel kürü uygulamaya başladıktan 5 gün sonra menopoza bağlı aşırı sıcak basmaları ve aşırı terlemeler son buldu.
 

nebhar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
14
2
Menopoza girip Saracoğlu'nun Testere dişli Aslan pençesi kürünü uygulayan ve tekrar adet gören var mı? Sorumun yanıtını kişisel olarak deneyimlerim sonucunda vereceğim belki benim gibi doktordan kendi tanılarını duyup paniğe kapılan varsa yardımı dokunabilir.
Evet bir ayın sonunda regl oldum hem mutlu oldum aynı zamanda çok rahatladım. Bitkisel kürü uygulamaya başladıktan 5 gün sonra menopoza bağlı aşırı sıcak basmaları ve aşırı terlemeler son buldu.
 


nebhar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
14
2
Menopoz tanısı 22.06.2019 tarihinde yaptırdığım kan testinde (FSH) Hormonu 110 E2 Hormonu 5 olduğu için koyuldu.
Bir ay boyunca testere dişli aslan pençesi kürünü düzenli olarak içtim 25.06.2019 tarihinde regl oldum daha önceki periyodik regl'larım (adet) gibi aynı yoğunlukta oluyor. Adetimin 2 günü kan testi yaptırdım (FSH) Hormonu :7,70 (E2) Hormonu:108,13 diğer hormonlarımda normal seviyede çıktı . Benim gibi panik ve korku yaşayan bayanlar varsa Alternatif tıp (bitkisel tedavi) işe yarıyor hanımlar
 

Duruu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
31
5
40
Fsh hormonu okadar cabuk nasil düstü benimde fsh 42 cikti amh 0’188 banada erken menepoz dedi ama benim adetlerim normal geliyor 5 gun gecikmeli ve bi kac daha uzun suruyor. Bilgisi olan varmi arkadaslar
 

nebhar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
14
2
Fsh hormonu okadar cabuk nasil düstü benimde fsh 42 cikti amh 0’188 banada erken menepoz dedi ama benim adetlerim normal geliyor 5 gun gecikmeli ve bi kac daha uzun suruyor. Bilgisi olan varmi arkadaslar
Pardon menopoz tanısı konan tarih 26.05.2019 mayıs ayıydı ( 26.06.2019 tarihi hatalı yazmışım)
 


nebhar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
14
2
Menopoz tanısı 22.05.2019 tarihinde yaptırdığım kan testinde (FSH) Hormonu 110 E2 Hormonu 5 olduğu için koyuldu.
Bir ay boyunca testere dişli aslan pençesi kürünü düzenli olarak içtim 25.06.2019 tarihinde regl oldum daha önceki periyodik regl'larım (adet) gibi aynı yoğunlukta oluyor. Adetimin 2 günü kan testi yaptırdım (FSH) Hormonu :7,70 (E2) Hormonu:108,13 diğer hormonlarımda normal seviyede çıktı . Benim gibi panik ve korku yaşayan bayanlar varsa Alternatif tıp (bitkisel tedavi) işe yarıyor hanımlar
 

dervis

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
1.244
12
Merhaba
Benim de fsh 75, e2 11 cıktı, adet olamadim ve aşırı sicak basmasi şikayetiyle gitmiştim doktora. Cyclo progynova verdi 3 ay boyunca. Erken menapoz diyebilmek icin 3 ay sonra bir kez daha bakacagiz testlere dedi. Ama tabii ki panik oldum. Bu kürü uygulasam ilacla beraber olur mu acaba?
 


Duruu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
31
5
40
Merhaba
Benim de fsh 75, e2 11 cıktı, adet olamadim ve aşırı sicak basmasi şikayetiyle gitmiştim doktora. Cyclo progynova verdi 3 ay boyunca. Erken menapoz diyebilmek icin 3 ay sonra bir kez daha bakacagiz testlere dedi. Ama tabii ki panik oldum. Bu kürü uygulasam ilacla beraber olur mu acaba?
AMh degeriniz kacti sonuc ne oldu acaba
 


nebhar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
14
2
FSH hormonu 25.05.2019 tarihinde yapılan testte 110 du bir ay sonrasında ise 26.06.2019 tarihinde yapılan teste ise 7,70 indi
 

dervis

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
1.244
12
AMh degeriniz kacti sonuc ne oldu acaba
Amh degerime bakmadı doktor 2.cocuk istegim olmadigi için. Sonucta hala cyclo progynova kullaniyorum. Ilacla beraber sicak basmalari hafifledi. Ama ilac ara lekelenme yapti. Hala endiseliyim😥