Oğlum ve ismi 😔cok kararsizim

Cikssekil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
1.214
1.162
Sevgili hanımlar merhabalar
31+2 hamileyim ikizlerim olucak bir kız bir oğlan kızımin adını Öykü koymak istiyorum ama oğlum konusunda kararsız kaldım Ulaç düşünüyorum ama etraftan çok garip işim tarzinda yorum alıyorum Diğer isim olarak da Ayaz düşünüyorum sizce Ulaç gerçekten garip mi ??

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-12-2019

Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 10 gün kaldı.

Doğumda hala lanugo (geçici tüyler) kalmış ise bunlar bebeğin omuzları, alın ve boynu üzerinde bulunur. Bir çok kadın gerçek doğum kasılmalarını, birikme, yükselme, kırılma ve düşme şeklinde dalgalar olarak tanımlar. Yürüyüş doğumu destelemek konusunda yardımcı olabilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3200 gr. - Yaklaşık boyu : 50.7 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

sblsbl06

ilkim.. biran önce gel ♡
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
378
365
Kesinlikle koymayin ulaç deyince kulaç atmak geldi bi an

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 19-05-2020

Hamileliğimin 17. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 163 gün kaldı.

Önümüzdeki 2 hafta içinde bebeğinizin gelişimi aminosentez veya AFP (alfa feto protein) tarama testi ile değerlendirilebilir. Bu iki test ayrıca doğum kusurlarını incelemek için de kullanılır. Eğer AFP düzeyi yüksek çıkarsa, akabinde amniyosentez tavsiye edilir. AFP annenin kanına yapılan bir testdir. Amniyosentezde ise, karın ve rahim duvarından bir iğne sokularak amniyotik sıvıdan örnek alınır ve bu amniyotik sıvı örneği test edilir. Anneler hamilelik boyunca sırt ağrıları çekebilirler. Hamilelik için tasarlanmış kemerlerden kullanabilirsiniz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 150 gr. - Yaklaşık boyu : 13.1 cm. (Baştan Popoya)

Cikssekil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
1.214
1.162
😁aslında Ulaç içime en çok sinen işim ve yaşama bağlayan çocuk manasına gekiyormus mecazi olarak benimde hoşuma gitti eşimle anlaşmıştık kızı o koydu oğlanı ben koyacağım kismetse🤗ama bu iki isim arasında kaldım

Doğumda hala lanugo (geçici tüyler) kalmış ise bunlar bebeğin omuzları, alın ve boynu üzerinde bulunur. Bir çok kadın gerçek doğum kasılmalarını, birikme, yükselme, kırılma ve düşme şeklinde dalgalar olarak tanımlar. Yürüyüş doğumu destelemek konusunda yardımcı olabilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3200 gr. - Yaklaşık boyu : 50.7 cm. (Baştan Topuğa)

Cikssekil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
1.214
1.162
Ulaç koyun o çünkü Ayaz manası iç açıcı değil
Bende böyle düşünüyorum aslinda ayaz kuru soğuk manasına geliyor ama Ulaç dediğim zamanda aileler o nasil isim garip değişik öyle isimmi olurmuş falan diye tepki alıyorum moralim bozuluyor 😔

Yukarı Alt