Diyet | Estetik | Güzellik / Bakım | Moda | Sağlık | Dekorasyon | Anne Çocuk | Kadın Sağlığı | Kadın | Yemek / Mutfak

Pamuk gibi et pisirmenin püf noktalari...

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Lereenim tarafından 19 Eylül 2006 başlatılmıştır.

    19 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  1. Lereenim

    Lereenim Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    4.431
    Beğeni:
    679
    Ödül Puanları:
    353
    Etinizin ilik gibi pişmesini istiyorsanız haşlama suyuna iki yemek kaşığı sirke koyarsanız ,hem çabuk hemde yumuşak olduğunu görüceksiniz ,özellikle denedim ve gördüm.Denemenizi tavsiye ederim.
     
  2. 19 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  3. onetimes

    onetimes Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    773
    Beğeni:
    16
    Ödül Puanları:
    108
    teşekkürler deniycem tadında değişiklik olmuyor değil mi?
     
  4. 19 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  5. ebru1903

    ebru1903 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    7
    Beğeni:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Benden de bir tavsiye.Etinizi haşlarken suyuna birçay kaşığı karbonat atın.Ama atarkaen karıştırın çünkü puf diye kabarıyo su.Ondan sonra bırakın kendi haline bakın nasıl da çabuk pişecek:laugh:
     
  6. 20 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  7. emcan01

    emcan01 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    1.661
    Beğeni:
    14
    Ödül Puanları:
    148
    et pişirirken sirke bende koyarım sodayıda pişmeyen nohuta koyardım demek etede konuluyormuş denemek lazım
     
  8. 20 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  9. hicbuyumiycem

    hicbuyumiycem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    112
    Beğeni:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    Bu oneriler sadece haslama yapmak icin mi? Kavurma yaparken nasil olacak?
     
  10. 21 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  11. Lereenim

    Lereenim Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    4.431
    Beğeni:
    679
    Ödül Puanları:
    353
    Evet sadece haşlama yaparken kullanılıyor.
     
  12. 22 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  13. bera-berrak

    bera-berrak Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    467
    Beğeni:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    Ben kavururken de sirke koyuyorum..Ayrıca tavukta da kullanılabiliyor
     
  14. 23 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  15. aysegull

    aysegull Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    15
    Beğeni:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    tskler ...
    hemen denıyecem et almıstım cunku:)
     
  16. 23 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  17. Lereenim

    Lereenim Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    4.431
    Beğeni:
    679
    Ödül Puanları:
    353
    Link Silinmiştir.
     
  18. 26 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  19. lazwegazz

    lazwegazz Ziyaretçi

    her ne kadar vejeteryan olsamda deneyeceğim.
     
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 5 (beş) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.