Patlican Kebabi(Resimli)

Feyza79

kar ciceklerim
Kayıtlı Üye
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
4.591
Emoji Skoru
21
önce kusbasi etlerimizi tencereye koyuyoruz.
üzerine büyük dogradigimiz soganlari sarimsaklari
tuz karabiberimizi ekliyoruz.hic su koymadan kendi suyu cikip cekene kadar bekliyoruz.
daha sonra üzerine biraz sicak su ekleyip kapagini kapiyoruz,
ayri tarafta patlicanlari alacali soyup iri iri kesiyoruz.tavada az yagla kizartiyoruz.
et pisince üzerine patlicanlari büyük dilimledigimiz domatesleri ikiye böldügümüz biberleri ekliyoruz.suyu az gelirse biraz daha su ilave edelim.bu sekilde de patlicanlar yumusayana kadar pisiriyoz.yemegi piserken karistirmiyoruz.servis yaparken güzel görüntüsü bozulmasin.afiyet olsun
 

Feyza79

kar ciceklerim
Kayıtlı Üye
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
4.591
Emoji Skoru
21
prensesantepli evet patlican kebabi olarak cok cesit var. buda farkli bir cesiti
 

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ağustos 2008
Mesajlar
2.714
Emoji Skoru
8
çok sewiyorum patlıcan kebabını herkes benim yaptığımada bayılırr bende buna benzer yapıomm
 

deniz_yildizi

Canımsın....
Kayıtlı Üye
Katılım
13 Mart 2008
Mesajlar
630
Emoji Skoru
0
Yaş
37
ellerine sağlık canım çok severim bende patlıcan kebabını:)
 

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
Katılım
21 Haziran 2007
Mesajlar
5.723
Emoji Skoru
9
Yaş
41
Cok güzel gözüküyor.Ellerine saglik.
Patlicanli herseye bayilirim.
 
Yukarı Alt