1. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...
  2. Merhabalar Ziyaretçi, Pınar ürün inceleme ankete katılım için tıklayınız.
    Notu Gizle

Salatalik Tursusu

Konusu 'Turşular' forumundadır ve Elif tarafından 25 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    28.521
    Beğenildi:
    15.221
    Ödül Puanları:
    488
    Yikanmis salataliklari kavanoza yerlestirin.Kabuklari soyulmus sarmisaklari, üzüm sirkesini, tuzu ve alabildigi kadar suyu iyice karistirip kavanozun içine bosaltin.
    Kereviz yapraklarini yerlestirip kavanozun kapagini sikica kapatin.2-3 hafta sonra tursu yenecek hale gelir.
    Afiyet olsun...