1. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...
  2. Çorbalar Oylama Başladı !
    Notu Gizle
  3. Merhabalar Ziyaretçi, Pınar ürün inceleme ankete katılım için tıklayınız.
    Notu Gizle

Yemein zerine kan Ya Nasl Giderilir?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Adesss tarafından 5 Haziran 2009 başlatılmıştır.

    5 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Adesss
  1. Adesss

    Adesss Popüler Üye Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.024
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    146
    kızlar sinir oluyorum ya yaptıgım türlüde patates yemeginde sulu olan diger yemeklerde suyun üzerine yağ kücük kücük oluyo niye böyle kızlar sizlerdede oluyomu ne yapmam gerek
     
  2. 5 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Adesss
  3. Bi-tanem

    Bi-tanem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    22 Kasım 2007
    Mesajlar:
    512
    Beğenildi:
    74
    Ödül Puanları:
    88
    benim yemeklerimde yağ üzerine hiç çıkmaz çok az yağ ve su kullanırım koyu olursa tekrar sıcak su eklerim istersen sende birde böyle dene fazla sulu olan yemeklerde yağ üzerine çıkabiliyor..
     
  4. 5 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Adesss
  5. Adesss

    Adesss Popüler Üye Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.024
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    146
    aslıda pek yagda suda koymuyorum
     
  6. 6 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Adesss
  7. Gargamel

    Gargamel Aktif Üye Üye

    Katılım:
    11 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    137
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    etli yemeklerde dolaba koyunca yağ donuyo kalıp gibi oluyo bende hemen üstünden alıp çöpe atıyom süper oluyo sırnaşık şey
     
  8. 9 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Adesss
  9. LOCA

    LOCA Kaçıyorum Kovalama! Üye

    Katılım:
    7 Haziran 2009
    Mesajlar:
    9.736
    Beğenildi:
    262
    Ödül Puanları:
    153
    bir marul yaprağını al yağın üstüne koy biraz daldır yağı alıcaktıryerimseniben
     
  10. 9 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Adesss
  11. mrvkknd

    mrvkknd Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Mart 2008
    Mesajlar:
    402
    Beğenildi:
    26
    Ödül Puanları:
    108
    soğanını kavururken yağa çok az un ilave et , hem yağın üste çıkmadığını,hemde yemeğin kıvamının daha iyi olduğunu göreceksin.......
     
  12. 30 Ağustos 2011
    Konu Sahibi : Adesss
  13. kestane_sekeri

    kestane_sekeri Popüler Üye Üye

    Katılım:
    6 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    2.307
    Beğenildi:
    99
    Ödül Puanları:
    148
    yemek biraz ılındıktan sonra peçete koy yağın üzerine ama kaliteli olanlardan yada kaliteli kağıt havlu.yağı çekip rengi değiştiğinde de al onu üzerinden bir dk falan yetiğyo ztn bikaç kez tekrarla bu işlemi.
     
  14. 3 Eylül 2011
    Konu Sahibi : Adesss
  15. merguana

    merguana Popüler Üye Üye

    Katılım:
    26 Haziran 2009
    Mesajlar:
    4.697
    Beğenildi:
    10
    Ödül Puanları:
    148
    benim annemde sıcak su koyar kaynatır eğer yağlar çok çıkarsa
     
  16. 3 Eylül 2011
    Konu Sahibi : Adesss
  17. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.051
    Beğenildi:
    16
    Ödül Puanları:
    148
    Ben de aynen böyle yapıyorum yağ üste çıkmıyor hiç...