Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

Yufka Kizartmasi

Konusu 'Hamur İşleri' forumundadır ve ziynet tarafından 8 Ağustos 2008 başlatılmıştır.

    8 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : ziynet
  1. ziynet

    ziynet Aktif Üye Üye

    Katılım:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    144
    Beğeni:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Sardığınız yufkayı iki parmak aralıklarla kesip suyun içine koyun sonra yağı kızdırıp yufkaları önce kağıt havlunun üzerine çıkarıp hemen yağın içine atın.Her tarafı altın sarısı olana kadar kızartın .İnanınki milföy hamuru gibi kat kat oluyor.Arzuya göre pudra şekeriylede servis yapılabilir

    Bir bütün yufkayı en uç kısımdan başlayarak sıkı sıkı sarın oklava gibi

    yufka
    su dolu bir tepsi
    ve sıvı yağ

    Bir tepsinin içine iki parmak kadar su doldurun
     
  2. 8 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : ziynet
  3. hxuxzxuxn_yxixlxix

    hxuxzxuxn_yxixlxix Popüler Üye Üye

    Katılım:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    7.681
    Beğeni:
    8
    Ödül Puanları:
    146
    ilgınç denıcem bunu çokta basıt çok tesekkurler
     
  4. 8 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : ziynet
  5. tuana berrem

    tuana berrem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    28 Eylül 2007
    Mesajlar:
    81
    Beğeni:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    ben bunu biliyorum .ama üzerine kesinlikle pudra şekeri serpin bence.yağ tadını hafifletir.
     
  6. 8 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : ziynet
  7. tuana berrem

    tuana berrem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    28 Eylül 2007
    Mesajlar:
    81
    Beğeni:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    yazmayı unuttum.ben sigara böreği gibi sarıp sadece kızartıyorum ve çok güzel oluyor.
     
  8. 8 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : ziynet
  9. ziynet

    ziynet Aktif Üye Üye

    Katılım:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    144
    Beğeni:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Ben bir kaç yıldır mısır özü yağı kullanıyorum tüm yemeklerimde ve kızartmalarda katı yağ hiç kullanmıyorum.Çok memnunum ama daha iyi dediğiniz yağlar varsa fikirlerinizi paylaşırmısınız lütfena.s.
     
  10. 8 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : ziynet
  11. eceda2003

    eceda2003 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    1 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    1.727
    Beğeni:
    22
    Ödül Puanları:
    148
    denedim güzel oldu.ama sarmadan baştan başa peynir serpip sonra sarsak ve kessek sanki tadı dahada güzel olur.
     
  12. 10 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : ziynet
  13. sen1960

    sen1960 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Aralık 2007
    Mesajlar:
    20
    Beğeni:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    deniycemmmmmmmmmm güzele benziyor
     
  14. 6 Ocak 2010
    Konu Sahibi : ziynet
  15. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.556
    Beğeni:
    22
    Ödül Puanları:
    198
    denıcem ınsallah
     
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 5 (beş) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.