1. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ücretsiz üye olmak için tıklayın...
  2. Merhaba Ziyaretçi Ödüllü yemek yarışması
  3. Notu Gizle

Zeytinyağli Barbunya için bir öneri..

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve _Kırmızı_ tarafından 13 Mart 2008 başlatılmıştır.

    13 Mart 2008
    Konu Sahibi : _Kırmızı_
  1. _Kırmızı_

    _Kırmızı_ Ziyaretçi

    Merhaba, zeytinyağlı barbunyayı sevmeyen yoktur. Bu yemeğe piştikten sonra(!) biraz tarçın ilave ederek yemeyi deneyin. Çok lezzetli oluyor. yerimseniben
     
  2. 18 Mart 2008
    Konu Sahibi : _Kırmızı_
  3. YAREM

    YAREM Aktif Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2007
    Mesajlar:
    409
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    86
    anaaa hıc boyle bırsey duymamıstım ben... denıcem en kısa zamanda tesekkurler canım
     
  4. 29 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : _Kırmızı_
  5. GozdeMelek

    GozdeMelek Aktif Üye Üye

    Katılım:
    19 Mart 2007
    Mesajlar:
    72
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    ilgic,deniicem.tesekürler
     
  6. 29 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : _Kırmızı_
  7. mutsuz82

    mutsuz82 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    11 Mart 2009
    Mesajlar:
    692
    Beğenildi:
    142
    Ödül Puanları:
    48
    Tarçın mı? zeytinyağlı barbunya ya aaaa bir yaşıma daha girdim valla çok tuhaf hemen barbunya yapıp denemem lazım çok merak ettim.