ZEYTİNYAĞLI GARNİTÜRLÜ ENGİNAR

dilber

Guru
Pro Üye
Katılım
19 Ekim 2007
Mesajlar
6.677
Emoji Skoru
3.703
ZEYTİNYAĞLI GARNİTÜRLÜ ENGİNAR

MALZEMELER.
4-5 ADET ENGİNAR
200 GR.GARNİTÜR
1 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ
1 ADET KESMEŞEKER
DEREOTU

YAPILIŞI:
Hazır ayıklanmış aldığınız enginarları iyice yıkayıp, yayvan bir tencereye dizin. Üzerlerine bir kavanoz garnitürü paylaştırın. 1 çay bardağı su ekledikten sonra, toz şeker ve zeytinyağını her bir enginarın üzerine paylaştırın. Yaklaşık 20 dakika orta ateşte pişirin. Soğuduktan sonra, dereotu ile süsleyerek ikram edebilirsiniz.

$10247305_386871658118552_1592524795509005700_n.jpg
 
Yukarı Alt