Salon dekorasyon fikirleri 2019 için belirleyici markaların ürünlerini vitrinlerde yerlerini aldı. Mobilya renklerinden modellerine kadar pek çok noktada yaşanan değişim dikkatli gözlerden kaçmazken ev dekorasyonu dergilerinin kapaklarını şimdiden pek çok farklı tasarım süslemeye başladı.
modern_salon_dekorasyonu_2019-600x390.jpg

Salon Dekorasyon Fikirleri 2019
2019 Koltuk Modellerinde Modern İskandinav Çizgiler Ön Planda

Ünlü markaların ürünleri vitrinlerde yerini alırken yaşanan ilk değişim 2019 koltuk modellerinde fark edilmektedir. Modern tarz koltuk takımları 2019 yılında da evlerin salonlarında yerini alacak olsa da koltuk takımlarındaki klasik çizgilerden vazgeçildiği görülmektedir. İskandinav ve modern tarzın birleştiği salon koltuk takımlarında;

  • Sert çizgilerden yumuşak geçişlerin tercih edildiği,
  • Gösterişin yerini zariflik ve sadeliği aldığı,
  • Taş ve metal detaylardan yararlanıldığı
Görülmektedir.

2019_salon_dekorasyonu_renkleri-600x400.jpeg

Salon Dekorasyon Fikirleri 2019
2019 Mobilya Renklerinde Organik Seçimler
2019 yılında salonlarımızı süsleyecek olan mobilyalarda organik renklerle yakalanan çekicilik misafirlerinizi büyülemeye yetecektir. 2019 mobilya renklerinde mobilya modellerindeki sadelikle uyumlu olan;

  • Açık ve koyu gri,
  • Beyaz,
  • Bej tonları
Ağırlıklı olarak tercih edilmiştir. Başta koltuk takımları olmak üzere salon mobilyalarının pek çoğunda ana renk olarak tercih edilen gri su yeşili ve adaçayı yeşili ile güzel bir uyum yakalayarak markaların iddialı ürünleri arasında yerini almıştır.

salon_dekorasyon_fikirleri_2019_trendleri-600x451.jpeg


2019 Yılında Ev Dekorasyonunun Tamamlayıcı Rengi Yeşil!
Grinin pek çok farklı türünü salonlarda sıkça karşılaşacak olmakla birlikte griyi en iyi tamamlayan renk olarak yeşil seçilmiş durumda! 2019 ev dekorasyon renkleri olarak yeşilin tercih edilmesi, pek çok ünlü markanın aksesuar olarak yeşilin farklı tonlarıyla griyi bir arada kullanmasına neden olarak bizlere güzel bir örnek teşkil etmiştir.

  • Çerçevelerinizi,
  • Vazolarınızı,
  • Sehpalarınızı,
Bu ikilinin uyumuna uygun olarak seçebileceğiniz gibi salonlarınızda dekoratif amaçlarla bitkileri de kullanarak gri ve yeşilin uyumunu salonlarınızda yaşatabilirsiniz.

2019 Dekorasyon Trendleri Tıklayın !

Küçük Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri Tıklayın !

Vintage Dekorasyon Nedir, Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Makyaj Masası Dekorasyonu Tıklayın !