Bebek bezi kovaları kokuyu içeride tutmaya yardımcı olur, böylece çocuk odanız kokmaz. 2022'nin en iyi bebek bezi çöp kovaları makalemizde sizlerle okumaya devam edin.

Bebekler binlerce bez değiştirir, bu nedenle bebek bezi kovası ebeveyn olarak en çok kullandığınız eşyalardan biri olacaktır. Bebek bezi kovası kullanmak gerekli değildir (normal bir çöp kutusu bebek bezlerini tutabilir!), ancak kokuları hapsetmek için özel olarak tasarlandıkları için kokuları içeride tutmanın çok daha iyi bir yoludur.

İyi bir bebek bezi kovası, kullanımı kolay ve her gün değiştirmemeniz için içi geniş olmalıdır. Daha da önemlisi, özellikle bebeğiniz gerçek yemek yemeye başladığında kokuyu içeride tutması gerekir.


Ürünleri incelerken tasarım, değer, ek maliyetler ve koku kontrolünü göz önünde bulundurduk. İşte istenmeyen kokuları uzak tutmaya yardımcı olacak en iyi bebek bezi kovaları.

2022'nin Koku Yapmayan En İyi 3 Bebek Bezi Kovası​


1. Chicco Bebek Bezi Çöp Kovası​

chicco_bebek_bezi_cop_kovasi_inceleme.jpg
Chicco bebek bezi çöp kutusu, patentli sistemi sayesinde normal plastik poşetlerle kullanılabilen ve tekrar dolum masraflarından kaçınmanızı sağlayan bebek bezi çöp kutusudur. Pratik ve kullanımı kolaydır. Dolduğunda, poşet kolayca çıkarılabilir bu sayede istenmeyen kokuların yayılmasını önler.

2. Tommee Tippee Twist & Click Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi​

tommee-tippee-twist--click-bebek-bezi-kovasi_2022_en_iyisi.jpg
Kötü kokulara karşı her bezini tek tek kitleyerek muhafaza eden benzersiz çöp kutusudur. Daha az atık ve daha az çöp poşeti için yeni ve verimli Twist & Click sistemi klasik çöp poşetlerinden 100 kat daha verimlidir. 30 kirli bebek bezi kapasitelidir. Bebeklerin uyuduğu alanın yakınına koymayın

3. Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi​

korbell_bebek_bezi_kovasi_2022_2023_en_iyi.jpg
Kolay kullanımı ve çevre dostu yapısıyla cok etkili bir ürundur. Kullanılmış bebek bezi kokusuna son verir ve güçlü koku geçirmeyen kova sisteminde kötü kokuyu hapseder. Geniş kapağı ve pedal sistemi ile elleriniz üniteye değmez, hijyenik üründür. 16 litre kapasitesi ile geniş depolama imkanı sağlar ve sık sık boşaltmaya ihtiyaç kalmaz. Kapak kilitleme sistemi sayesinde bebeklerinizin kovaya erişimini engeller. Poşeti değiştirirken içinde bulunan poşet kesme apartı sayesinde elleriniz bezle temas etmez. Korbell çöp kovasını, Korbell çöp poşetleriyle kullanmanızı tavsiye ederiz.

Bebek bezi kovalarına farklı çözüm önerileriniz var ise paylaşırsanız mutlu oluruz.
  • Beğen
Reactions: Bal0ncuk