Cildinizin erken yaşlanmasını doğal maskeler ile önleyebilirsiniz. Cilt yapısına zarar vermeyen ve tamamen organik 30'lu yaşlardaki kırışıkları durduran maske ile sizde 5 yaş genç görünebilirsiniz.

Yaşlanma karşıtı bakımların henüz cildinize ince kırışıklıkların oluşmaya başlamadığı 30'lu yaşlardan itibaren uygulanması gerekir. Genç görünmek ve gergin bir cilde sahip olabilmek için doğal anti-aging etkisi gösteren maske tarifini sizinle paylaşıyoruz.

yaslanma_karsiti_kirisiklik_maskesi.jpg

Genç ve Gergin Cilt Maskesi

Yarım avokado

1 tatlı kaşığı bal

4-5 damla limon suyu

2 çorba kaşığı yoğurt

Hazırlanışı

Avokadoyu ezin ve püre haline getirin. İçine yoğurt, bal ve limon suyunu ekleyin. Temiz cildinize maske halinde uygulayın.

20 -25 dakika bekledikten sonra soğuk su ile cildinizi yıkayabilirsiniz.

Maskeyi haftada bir ya da iki defa düzenli olarak uygulayın.

Doğal maskelerin ilk uygulamada istediğiniz sonucu vermeyeceğini birkaç kullanımdan sonra istediğiniz etkileri göstereceğini unutmayın.

Ek Bilgi

Avokado, cilt yapısına uygun değerli yağlar içerir. Cildin nem dengesini korur. Bal, anti-aging özelliğe sahip olması ile kırışıklar ile mücadele eder. Yoğurt, cilt renginin eşitlenmesine yardımcı olur. Limon, cildi ferahlatır ve parlaklık kazandırır.

Yaşlanma karşıtı maskelerde cildinizi soğuk su ile temizlemek kan akışını hızlanmasını sağlar. Cildiniz gergin ve parlak bir görünüm elde eder.

Maske sonrasında cilt tipine uygun bir nemlendirici kullanmayı unutmayın. Maskeden sonra hassaslaşan ciltlerin dışarıdan hasar almaması için gece uygulanması ve kaliteli bir nemlendirme işlemi gerekir.