Kadınlar, detaylarla ilgilenir… Bu başlık bile bunu çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Oje sürerken bile birtakım detaylar karşımıza çıkıyor ve ten renginizin bu detaylardan bir tanesi olduğunu da belirtmek gerekiyor. Alelade bir renk seçimi yapmak yerine sizler de ten renginize uygun bir renk seçerek daha dikkat çekici bir görüntü yaratabilirsiniz. Dilerseniz bu konuda nasıl hareket etmeniz gerektiğini de sizinle paylaşalım.

beyaz_ten_kirmizi_oje-600x400.jpg


Açık Tenli Kadınlar İçin Renk Seçimi

Eğer açık tenli bir kadın iseniz daha canlı ve renkli tonları kullanmanız gerekiyor. En bilineni olan kırmızı renk ile başlayalım. Bu renk sizi bir adım daha öne taşıyacak ve ellerinizin de ön planda olmasına yardımcı olacaktır. Açık tenli kadınların koyu renk kullanması tavsiye edilmiyor ancak zaman zaman pastel tonlara yer verebilirsiniz.

esmer_ten_mavi_oje-600x300.jpg


Koyu Tenli Kadınlar için Renk Seçimi

Koyu bir tene sahip iseniz oje renk seçimlerinde açık renklere yönelmeniz gerekiyor. Tezat her zaman ilgi çekici olmayabilir ancak oje konusunda kesinlikle işe yarıyor. Mavi ve turuncunun yanı sıra kırmızı renk de sizlere çok daha fazla yakışacaktır. Açık tenli kadınlara nazaran daha şanslı olduğunuzu da belirtmek istiyoruz. Bu ten rengine sahip kadınların uzak durması gereken oje rengi ise altın renkleri ve tonlarıdır. Çok fazla sırıtacağı ev abartılı duracağı için absürt bir görüntü oluşması da mümkündür.

Ten Rengine Göre Oje Seçimi Nasıl Olmalıdır? Tıklayın !

Jel Tırnak Oje Nasıl Uygulanır? Tıklayın !

Oje Sürme ve Kurutma için Tıklayın !

Ombre Oje Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım Tıklayın !

Oje sürmenin püf noktaları için Tıklayın !

Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği Oje Renkleri için Tıklayın !