Son yılların en popüler trendi akvaryum masa modelleri, restoranlar, cafeler, oteller ve ev tasarımlarında kullanılıyor. Rengarenk balıklar, şahane ışıklandırma efektleri ve cam masa üzerinde yemek yeme ritüelleri ile akvaryumlar, ortama şıklık ve hoşluk katıyor. Akvaryum kapaklarında kumaş kaplamalar kullanarak, salon dekoruyla uyum ve kombinasyon sağlayabilirsiniz.

masa_ustu_akvaryum_modelleri_trendi-600x460.png


  • Masa Üstü Akvaryum
Dolaplı, mobilyalı, metal sandıklı gibi farklı tasarımlarla dizayn edilen akvaryumlar, kullanılacak mekanın dekoruna göre seçilir. Büyük akvaryum yapımı, küçük veya havuz biçiminde akvaryum gibi farklı boyutlar, modeller seçilebilir.

Lake kaplama, kumaş veya deri kaplamalı masa üzeri akvaryumlar, ev ve işyerlerinde şahane bir şıklık sunar.

akvaryum_masa_modelleri_dekorasyon.jpg


  • Akvaryum Masaları
Duvara akvaryum nasıl yapılır, masa akvaryum modelleri nelerdir gibi konularda 2018 katalogları sunuluyor. Geniş salonlarda kullanılmak üzere devasa akvaryumlar, masa şeklinde tasarlanıyor. Yemek yerken, kahve içerken renkli akvaryumları izleyebilir, huzur verici görüntüsüyle kendi alanlarınızda uygulayabilirsiniz.

Kare masalar, dikdörtgen veya oval masalar gibi farklı seçenekleri değerlendirebilir, kendi konseptinizi oluşturabilirsiniz.

duvar_akvaryum_modelleri_dekor.jpg


  • Duvar Akvaryumları
Özellikle dekorasyon yapılırken, akvaryum yeri belirlemek ve tasarımı buna göre şekillendirmek akıllıcadır. Cam tuğla örüntülü duvarlarda akvaryum uygulayabilirsiniz. Vazo akvaryum modelleri, duvar akvaryumları, akvaryum sehpalar gibi farklı seçenekleri değerlendirerek, muhteşem tasarımlar seçebilirsiniz. Dilediğiniz renklerde ve sayıda balık çeşitleri ile yaşayan bir tasarımı, ev ve iş yeri dekorunuzda kullanabilirsiniz.

fanus_Akvaryum_modelleri_dekorasyon-600x476.jpg


  • Fanus Modelleri
Dekoratif ayna çeşitleri kullanarak, cam haznelerden fanuslar elde edebilirsiniz. Veya farklı şekillerde üretilen cam objeleri kullanarak yine rengarenk balıkları besleyebilirsiniz. Şeker renkli akvaryum taşları, deniz kabukları ve plastik akvaryum süsleri ile minik fanuslarla dekorasyon şıklığı sağlayabilirsiniz.

Akvaryum Nasıl Temizlenir?

Akvaryum Dekorasyonları Tıklayın !