Yaşadığınız aşkı artık sıradan mı buluyorsunuz? O halde aşkınızı monotonluktan bir an önce kurtarın! Nasıl mı? Tüm tüyolar yazımızın devamında..

Aşk en güzel yeni başladığı zamanlar… Zaman geçtikçe vıcık vıcıklaşıyor ve eski heyecanını aratıyor. Her gün aynı cümleleri kuruyor ve aynı şeyleri yapar hale geliyorsunuz.. Bunlar size de tanıdık geliyorsa sizler için derlediğimiz aşkı monotonluktan kurtaran önerilerimize mutlaka göz atın. Bu listedekilerden hepsi olmasa da belki birkaç tanesi işinizi görür.
aski-monotonluktan-kurtaran-oneriler-.Jpeg


· Tamam birlikte vakit geçirmek çok güzel ama partneriniz bazen yalnız kalmak isteyebilir bunu ona çok görmeyin. İlişkinizin heyecanını kaybetmek istemiyorsanız bu tür şeylerde kuralcı olmayın.

· Aşkınızı monoton bir yapıdan kurtarmak istiyorsanız iletişiminiz çok önemli. Cümle oyunlarıyla ya da bir şeyler saklayarak bir yere varamazsınız. Kısacası özünüz sözünüz bir olsun.

· Sürekli ikinizin olduğu aktiviteler yapıyorsanız birbirinizden çabuk sıkılırsınız. Arada birbirinizin arkadaş gruplarıyla birlikte bir araya gelmeye ve eğlenmeye çalışın. Böylece birbirinizden sıkılmayı unutursunuz :)

· Eğer karşınızdaki kişi sizin için doğru biriyse ona bağlanmaktan kaçmayın. Hep uzak durmaya çalışırsanız onu daha iyi tanıyamazsınız. Bu da birbirinizden çabuk sıkılmanıza neden olur.

· Her sorunu kafanızda büyütüp tartışma ortamı yaratmayın. Birbirinizi iyice dinleyerek ve sakince konuşarak sorunlarınızı çözmeye çalışın.

· Eve geldiğinizde her akşam aynı rutine bağlı kalmayın. Bazı akşamlar aynı şeyleri yapmaktan uzaklaşın. Mesela her akşam TV izliyorsanız bir akşam izlemeyin ya da yatma saatiniz belliyse bir akşam geciktirin.

· Aşkı monotonluğa iten en önemli ayrıntılardan biri de yatak odasında ilk hareketi karşı taraftan beklemek. İçinizden geldiği an ilk adımı siz atın ve partnerinizi biraz şaşırtın.

Bizim önerilerimiz bu kadar ya sizin?