Baharatlar, doğanın en güzel armağanlarından olarak, sağlık ve güzellik için damak tadımıza lezzet ve güzellik katar. Örneğin tarçın, afrodizyak etkisi ve ten kokusuna ekstra özel formül kazandırdığı için en sevilen baharatlar arasındadır. Örneğin Hindistan cevizi, tatlıların en lezzetli baharatı iç organlara peeling yaparken, biriken pulp ve bakterilerin atılmasına destek oluyor.

Cilt güzelliği ve beden sağlığına katkı sağlayan baharatlar arasında;

kimyon-600x371.jpg


  • Kimyon
Yağ yakıcı özelliği ve lifting etkisi ile daima formda olmanızı sağlıyor. Bal ile karıştırıldığında cinsel gücünüzü maksimum seviyeye çıkarak, iştah kontrolü sağlayan özel bir baharattır.

pul_biber_guzellik-600x287.jpg


  • Pul Biber
Mideyi sağlamlaştıran, hızlı yağ yakan ve yemek borusunun daha sağlıklı olması için temizleyen özel bir baharattır. Ayrıca kan yapıcı hücreleri destekleyerek, dolaşım sistemine katkı sağlar. Daima fit olmanıza destektir. Özellikle İsot, daima formda ve sağlıklı olan Doğu Anadolu Bölge halkının temel baharatıdır.

karanfil-600x345.jpg


  • Karanfil
Aromatik kokusu ile nefesi temizleyen, sindirim ve hazmı kolaylaştıran, girdiği her yere güzellik ve lezzet katan özel bir baharattır. Cinsel gücü artıran ve hormon üretimine etki sağlayan tatlardan biridir.

Zerdaçalın Lekelerle Savaşı Tıklayın !

Yağ Yakan Baharatlar İle Fit Kalın ! Tıklayın !

Asyalı Kadınların Bilinmeyen Güzellik Sırları Tıklayın !