Ruh Eşi ve Ruh ikizi Farkı Nedir?

ruh_esi_rıuh_ikizi_farki-620x330.jpg
İlişkiler konusunda sıkça kullanılan ancak çoğu zaman karıştırılan ruh eşi ve ruh ikizi farkı nedir? Hayatınızdaki İnsan ruh ikiniz mi ruh eşiniz mi siz karar verin.

Ruh Eşi ve Ruh İkizi Farkı Nedir?
İlişkilerle alakalı her dönem yeni bir kavram ortaya atılıyor. So dönemin gözde söylemlerinden biri de ruh eşi ve ruh ikizi kavramları peki bu ikisi arasında ne fark var? Bunu belirleyebilmeniz için karşı tarafa karşı ne hissettiğiniz ve onun sizle olan ilişkisine bakmanız gerekiyor.

ruh_ikizi_ruh_esi_farki-600x400.jpg


Ruh İkizi Mi? Ruh Eşi Mi?
Ruh ikizi sizin hayatınızda olan çok sevdiğiniz bir arkadaşınızda olabilir. Çok benzer özellikler gösterebilirsiniz. Bu kişi karşı cinsten olup aşk yaşayabilirsiniz. Ruh ikiziniz ile aranızda aşk olması şartı yoktur. Birbirini tamamlayan iki ruhtan bahsedebiliriz.
Ruh eşinde ise durum daha farklıdır. Ruh eşiniz kadın erkek ilişkileri ile alakalıdır. Ortada aşk vardır.Onu ilk gördüğünüz an büyük ihtimalle ruh eşinizin o olduğunu anlarsınız. Ruh eşiniz ile aranızda güçlü bağlar vardır. Onun hayatında olan olayları hissedebilirsiniz. Kadersel dönüm noktalarında tanışmış olabilirsiniz. Bu insanlar birbirlerini yıllar boyunca görmese bile unutmazlar. Birbirleri ile evlenmeleri şart değildir. Ruh eşiniz ile çok büyük bir kavga ile tanışmış ve başta ondan nefret etmişte olabilirsiniz sonrasında aşkınız başlayabilir.

İkisi arasındaki bu farklara bakacak olursak biri tamamlayıcı diğeri ise zıt ama birlikte iki bireylerdir.

ruh_esi_rıuh_ikizi_farki-620x330.jpg
About author
Curly
https://www.youtube.com/channel/UCtOgYTmt4-kVA-0PuKGBk6A

Yorumlar

Kesinlikle, ruh ikizi bir elmanın iki yarısı gibi benzerdir. Eş de ise iki farklı birey bir ahenk içindedir.. Ruh eşimi bulduğumu düşünüyorum. Onunla çok farklı olup aynı zamanda bir bütünü oluşturuyoruz.. Ondan uzaktaysam (mental anlamda) ruhum bunalır, gözlerim sürekli dolar, onda da böyle olduğunu biliyorum.. :)
 
Mrb herkese. Yeniyim sitede Alakasiz olacak konuya ama konu acmak istiyorum acamiyorum. Yardim edebilirmi birleri.
 

Makale Bilgisi

Yazar
Curly
Article read time
1 dakika ayır
Görüntüleme
4.801
Yorumlar
4
Son Güncelleme

Yaşam & Hayata Dair Daha Fazla

Curly Yazıları

X