Güneş lekelerine karşı doğal yoldan bir tedavi yöntemi arıyorsanız sizler için süper bir maske önerimiz var!

Yaz aylarında güneşin altında fazla güneşlenme vakalarıyla karşı karşıya kaldıysanız muhtemelen güneş lekeleriniz oluşmaya başladı. Siz siz olun güneşlenmeyi fazla abartmayın ve de güneş koruyucularınızı sürmeden güneşlenmeyi aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Maazallah güneş yanıklarıyla uğraşanlar bilir ne kadar kötü bir duygu olduğunu.

Güneş yanıklarıyla bir kere karşılaşmayıverin. Yanması, su toplaması ayrı dert kaşınması ve soyulması ayrı dert. Aman diyelim dikkat hanımlar! Tatil keyfinizi kaçırmak istemiyorsanız bu önerimizi dikkate alın deriz. Güneş yanıklarıyla uğraşmasanız bile güneş lekeleri mutlaka oluyor. Bunun da çözümü en doğal yoldan.

Güneş lekelerinizi vitamin, mineral ve antioksidan içeren besinlerin oluşturduğu maskeyle son vermeye ne dersiniz? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. O halde başlayalım!
gunes-lekelerine-iyi-gelen-maske-1.jpg



Güneş Lekelerine İyi Gelen Maske

Malzemeler:

-2 yemek kaşığı soya fasulyesi

-1 adet domates

-İki yemek kaşığı yulaf ezmesi
gunes-lekelerine-iyi-gelen-maske-2.jpg


Uygulanışı:

Soya fasulyesini bir gün öncesinden ıslattıktan sonra 20 dakika kırmızı renk alana kadar kaynatın ve ocaktan alıp ılımasını bekleyin.

Domatesleri ufak ufak doğrayıp üzerine yulaf ezmesini ve de soya fasulyelerini ekleyip püre haline getirin.

Son olarak bu karışımı cildinizdeki lekeli alanlara sürüp 30 dakika kadar cildinizde beklettikten sonra cildinizi temizleyin. İşte bu kadar kolay hanımlar!

Daha önce bu maskeyi denediniz mi?

*Bu yazılanlar öneri niteliğindedir, kesin bilgi için uzmana danışınız.

Editör: Neşe Akbaş
  • Beğen
Reactions: svmacrknt