Konu güzellik ve bakımsa biz kadınların vazgeçilmezleri arasında. Daha güzel görünmek için soda ile cilt bakımı nasıl yapılır diyorsanız yazımızı inceleyin!

Güzellik merkezlerine bir sürü para yatırıp bütçenize zarar vermek yerine soda ile cilt bakımı gibi doğal yollardan da cildinize olumlu etki sağlayabilirsiniz. Cildinizi bir bebek gibi düşünün ve bir bebeğin nasıl bakıma ihtiyacı varsa cildinizin de aynı doğrultuda bir ihtiyacı olduğunu unutmayın. Cildinize bakım yapmayı her erteleyişinizde cildinizde istemediğiniz görüntüler ortaya çıkabilir. İşte bunun için cildinize özen göstermenin tam zamanı diyoruz!
soda-ile-cilt-bakimi-1.jpg


Soda İle Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

Cilt bakımınız için doğal yoldan bir öneriyle karşınızdayız. Cildinizin bakımını soda ile yaparak bu sorunları hafifletebilirsiniz..

Soda İle Cilt Temizleme Tarifleri

Tarif 1: Soda ile cilt bakımı yapmak için cildinizi makyajdan arındırdıktan sonra bir pamuğa biraz soda damlatın ve yüzünüze sürün. Bu işlemden sonra yüzünüzdeki sodayı yıkamanıza gerek yok. Sabahları yüzünüzü su yerine soda ile yıkamaya başladığınızda cildinizin zamanla canlandığını hissedeceksiniz.
soda-ile-cilt-bakimi-2.jpg


Tarif 2: Bir kabın içine 2 yemek kaşığı kil, 1 yemek kaşığı badem yağı ve 1 su bardağı maden suyunu ekledikten sonra iyice karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı yüzünüze sürüp 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın. Bunu düzenli olarak uyguladığınızda cilt gözeneklerinin sıkılaştığını fark edeceksiniz.

Soda ile cilt bakımını denediniz mi?

Bu bilgiler öneri niteliğinde olup, kesin bilgi için uzmana danışınız!

Editör: Neşe Akbaş