Sakin, huzurlu ve otantik izler taşıyan ev dekorasyonları ilginizi çekiyor olabilir. Rahatlığı ve kullanışlı olmasının yanı sıra şık bir görüntü yaratan bohem dekorasyona evinizde yer verebilirsiniz. Bu tarzda döşenmiş evlerde en çok kullanacağınız detaylar ise bol tütsü, yer minderleri, yumuşak geçişli doğal renkler olacaktır.

Duvar boyalarında doğal olan yeşil, turuncu, kiremit kırmızısını tercih edebilirsiniz. İsterseniz doğaya yönelişi ifade eden duvar kağıtları kullanabilirsiniz. Duvarlarınızda renkli objelere de yer verebilir isterseniz de duvar süslemelerini kendiniz yapabilirsiniz.

Koltuk kullanımı bu dekorasyonun temelinde az olsa da günümüzde koltukların üzerinde renkli minder ya da örtüler ile bu tarzı yansıtabilirsiniz. Eski ya da antika eşyalara yer verebilirsiniz. Aksesuar kullanımında mum ve kokulu tütsülere yer verebilirsiniz.

Halı seçiminizi kalın ve sert modeller yerine otantik motiflerden oluşan kilimlere yer verebilirsiniz. Eşya seçiminizde ahşap kullanımı bu tarzın olmazsa olmazları arasında yer alır. Bu dekorasyonun amacı huzurlu bir yaşam alanı yaratmaktır.

bohem_dekorasyon_nedir (4).jpg
  • bohem_dekorasyon_nedir (1).jpg
    bohem_dekorasyon_nedir (1).jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 305
  • bohem_dekorasyon_nedir (2).jpg
    bohem_dekorasyon_nedir (2).jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 273