3,5 yıllık ilişkilerini nikah masasına oturtarak taçlandıran Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in düğününde gelinlik krizi çıktı!


Herkesin çok yakıştırdığı Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti 3,5 yıllık ilişkilerinden sonra nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirdi. Büyük bir düğün organizasyonuyla birlikte Sait Halim Paşa Yalısı’da ünlü çift birlikteliklerinin bir ömür sürmesi dileğiyle birbirlerine “evet” dedi. Evlenmeleri kadar gecenin en çok merak edilen konularından biri ünlü çiftin düğün gecelerinde giydikleri kıyafet oldu.
fahriye-evcen-in-gelinligi-kriz-cikardi-3.jpg


Gelinlik Benzerliği Olay Yarattı

Buraya kadar her şey güzel hoştu ancak Fahriye Evcen’in gelinliğinin geçtiğimiz yaz Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül’ün gelinliğine benzemesi dedikodu çıkardı.
fahriye-evcen-in-gelinligi-kriz-cikardi-1.jpg

Onlar her ne kadar durumun böyle olmadığını düşünse de hayranları genç çifti mercek altına aldı ve Raşit Bağzıbağlı tasarımı olan gelinliğin Neslihan Atagül’ün gelinliğiyle benzerliğini ortaya çıkardılar.
fahriye-evcen-in-gelinligi-kriz-cikardi-4.Jpeg


Gördüğünüz kadarıyla gelinliğin modeli, kumaş seçimi, işlemesi ve saç modeli birbirine benziyor. Olay giyilen gelinliğin komşu kızınınkine benzemesinden daha ciddi boyuta geldi. Bu benzerlikler hayranlarına şu soruyu sordurttu:

Fahriye Evcen, Neslihan Atagül’ü kıskandı mı?
fahriye-evcen-in-gelinligi-kriz-cikardi-2.jpeg


Kriz sadece gelinlik benzerliğiyle kalsa iyi. Burak Özçivit’in damatlığına taktığı çiçek ve balayına Maldivler’i tercih etmeleri de aynıymış :) Özünde her ikisinin de şık olduğunu kabul ediyoruz ve konuyu daha fazla uzatmadan biz yorumları size bırakıyoruz....!

Sizin bu konuda düşünceleriniz neler?

fahriye-evcen-in-gelinligi-kriz-cikardi-5.jpg


Editör: Neşe Akbaş


  • Beğen
Reactions: Birumut55