Birlikte yedikleri yemekten içtikleri suya kadar paylaşan çiftleri görmemek mümkün değil. Umarız ilişkinizi sosyal medyada yaşayan çiftlerden değilsiniz :)

Son dönemlerde artan sosyal medya çılgınlığıyla birlikte her anını sosyal medyaya atan çiftleri gördükçe bu yazıyı hazırlamak artık farz oldu diye düşündük. Herkesin özel hayatı tabi kimseyi ilgilendirmez ama ilişkiyi bu kadar herkesle yaşamak normal mi bilemedik.

Şimdi birlikte ilişkisini birbiriyle yaşamayı unutup sosyal medyada yaşamayı tercih eden çiftlere bir göz atalım.
iliskilerini-sosyal-medyada-yasayan-ciftlerin-halleri-4.jpeg


Facebook, Twitter ve Instagram gibi en sık kullanılan sosyal medya hesaplarınıza giriş yaptığınızda karşınıza çıkan ilk görüntü her dakikasını oraya aktarmış olan bir çiftse ilişkilerini sosyal medyada yaşayanlar grubuna giriyor.

Bu konu yoruma açık bir konu. O nedenle birlikte yorumlayalım istedik. Sorum şu ki; Gerçekte mutlu olan bir çift her anını neden başkalarıyla paylaşmak istesin ki, zira gerçek anlamda mutlu olan kişi paylaşım yapmayı bile unutur fikrimce. Durum böyle olunca da yapılan paylaşımlar içtenlikle yapılmış değil de sırf birilerine gösteriş olsun diye paylaşılmışlıktan öteye geçemiyor.
iliskilerini-sosyal-medyada-yasayan-ciftlerin-halleri-3.jpg


Çoğu kişiye göre ilişkilerini sosyal medyada yaşayan çiftler gerçekten eğlenmeye fırsat bulamamış kişiler. Bu konuda fikir yürüten bir grup bakış açısına göre de bu durum son 10 yılın ciddi hastalıklarından biri :)

Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili incelediğim ve edindiğim bilgilere göre ilişkisini sürekli sosyal mecralara taşıyan insanlar gerçek hayatta çok mutlu değil ancak mutluymuş gibi görünüyormuş.
iliskilerini-sosyal-medyada-yasayan-ciftlerin-halleri-1.png


Bir arkadaşınızın paylaşımlarını düşünün. Nişanından, düğününe, hamile kalmasından çocuğunun büyümesine kadar ki sürece yakından tanık oluyorsunuz. Kısacası farkında olmadan aileden oluyorsunuz :)

Bir çift düşünün erkek ya da kadın eşinin doğum gününü sosyal medyadan kutluyor. Halbuki eşi yanında daha samimi bir şekilde yüzüne söyleyebilir. Çünkü doğum günlerini sosyal medya üzerinden kutlamazlarsa içleri rahat etmez. :) Foto altındaki aşk dolu cümleleri de unutmuş değiliz.
iliskilerini-sosyal-medyada-yasayan-ciftlerin-halleri-2.jpeg


Yanak yanağa ya da dudak dudağa çekilmiş fotoları profil fotosu yapınca nirvanaya ulaştıklarını düşünen çiftleri de yazmadan geçemeyeceğiz. Uzun lafın kısası ilişkileri sosyal medyada yaşamak yerine yanı başınızda yaşamak daha samimi.

Önceden sosyal medya yoktu o zamanlar ilişkiler daha mı güzeldi sizce? Siz sosyal medya ilişkileri hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu konudaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın takipte olacağız..

Sevgiyle kalın.