Sevdiğiniz kişi ile belki başından bu yana belki de kısa süre önce ayrı yerlerde yaşamak zorunda kaldınız. Biliyoruz onu bu satırları okurken dahi özlüyorsunuz. Birçok kişi uzak mesafe ilişkisine ön yargı ile yaklaşır. Kabul etmek gerekir ki büyük zorluklar barındırır. Unutmamanız gereken en önemli nokta ise ilişkiniz çok sağlam olacaktır.

İstediğiniz her zaman onu görebilmeniz mümkün değildir. Her özel anınızda yanınızda olamaz. Hastalandığında aklınız onda kalır. Canınız sıkıldığında ya da moraliniz bozuk olduğunda fiziksel olarak sizinle olamaz. Aranızdaki tartışmalar yüz yüze görüşemediğiniz için günler boyunca sürebilir. Tüm bunlar ile başa çıkabilmek ve zaman harcamak için sevginizden emin olmalısınız. Onunda size verdiği değerden eminseniz bu mücadeleniz değecek kadar güzel bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Uzak mesafe ilişkilerinde mutluluğun temel kaynağı karşılıklı güvendir. Her gün yanında olmadığınız birinin sizden uzakta olsa da aklının ve kalbinin sizde olduğundan emin olmalısınız. Gereksiz kıskançlıklar ile kendinize ve ona huzursuzluk vermek ilişkiniz için yıpratıcı olacaktır. Kıskançlıkların temelinin olup olmadığından emin olun. Devamlı yanında olmadığınız birinin markete giderken size haber vermesini beklemek gibi hatalara düşmeyin. Onu yaşadığı şehirde ya da ülkede bir sosyal çevresi olduğunu unutmayın. Evet her kadın ya da erkek hayatındaki kişinin sosyal çevresini merak eder. Fırsat buldukça onu ziyaret edin hayatındaki insanları iyi tanıyın. Tanıştığınız tüm arkadaşlarına şüphe ile yaklaşmayın.
  • Beğen
Reactions: Pia Donna