Ofiste çalışan kadınların gün içerisinde el ve gözlerinde kuruluk oluşabilir. Kullandıkları makyaj malzemelerinin etkisi ile ciltte yaşanan problemlerin önüne geçebilmek için her zaman bakımlı gösterebileceğiniz önerilerimiz var.

Renksiz Dudak Balmı

Dudaklarınızdaki renksizliği ayna olmadan yok edebilmenin en kolay yolu hataya yer vermeyen dudak balmlarıdır. Masanızda ya da çekmecenizde bir tane bulundurmanız hızlı bir çözüm olabilir.

Nemlendirici

Hızlı emilen ve yağlı bir his bırakmayan nemlendiricileri ellerinizdeki kuruluğu hemen alacaktır. Kuru cildinize de hızlı bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Hafif Kokulu Parfüm

Acil olarak bir toplantıya gitmeniz gerektiğinde hafif ve çiçek kokulu bir parfüm tercih edebilirsiniz. Hafif kokular etrafı rahatsız etmeyecektir.

Şık Bir Saç Aksesuarı

Çalışırken sizi engelleyen saçlarınızı toplayabilmek için şık ve abartısız bir saç tokasını mutlaka yanınızda bulundurun. Tek renk olan aksesuarlar giydiğiniz kıyafetler ile de uyum sağlar.

Ayna

Masanız küçük olsa da çekmecenizde mutlaka bir ayna olmalıdır. Böylece bozulan saçınızı ve makyajınızı kontrol edebilir hızla düzeltmeler yapabilirsiniz.
  • Beğen
Reactions: Neruda88