Uzun ve doğal kirpiklerin hayalini kuruyorsanız hayalde kalmasın hanımlar! Haydi bakalım arkanıza yaslanın ve sizler için derlediğimiz doğal yöntemlerle kirpik uzatmanın yollarını öğrenin!

Yüzünüze bakıldığında gözlerinizin olduğundan daha güzel ve iri görünmesi için uzun kirpikler üzgünüz ama şart hanımlar! Etkili bakışların nasıl yapıldığını sanıyorsunuz :) Tabiki de uzun ve alımlı kirpikler sayesinde. Kirpiklerinizin kısa olması sizin suçunuz değil o nedenle üzülmeyi bir kenara bırakın ve kirpiklerinize uygulayacağınız faydalara odaklanın.
dogal-yollarla-kirpik-nasil-uzatilir.jpg


Doğal Yollarla Kirpik Uzatma Yöntemleri

Bu doğal harika yöntemlerle kirpiklerinizin uzaması sizi çok sevindirecek!

Papatya Çayı

Doğal yollarla kirpikleri uzatma önerilerimizden ilki papatya çayı. Papatya çayını düzenli olarak kirpiklerinize uyguladığınızda düzenli bir şekilde uzadığını göreceksiniz. Demli bir papatya çayı yapın ve biraz ılımasını bekleyin. Ilıdıktan sonra kirpiklerinize güzelce sürün ve bunu her gün tekrarlayın.

Yeşil Çay

Vitamin ve mineraller açısından zengin olan yeşil çayı kirpiklere etkisi büyük. Kirpiklerinizi güçlendirir ve uzamasını teşvik eder. Yeşil çayı kirpiklerinize uygulamak için öncelikle demleyin ve buzdolabında soğumasını bekleyin. Ardından pamuk yardımıyla kirpiklerinize sürün ve her akşam yatarken uygulayın.

Hint Yağı

E vitamini açısından zengin olan bu besinin kirpiklere de etkisi büyük. Kirpiklerinize Hint yağı uyguladığınızda hem kirpiklerinizi güçlendirir hem de uzatır. Hint yağını kirpiklerinize uygulamak için temiz bir maskara fırçası edinin ve kirpiklerinize iyice uygulayın. Bunu her gece yatmadan önce uygularsanız daha fazla etkisini görürsünüz.
Kirpik uzatmada sizin doğal önerileriniz neler?