İlişkileri bitiren taraflar zaman içinde pişman olabilir. Ani bir sinirle ya da düşünmeden ayrılık kararları zaman içinde pişmanlık yaratabilir. Sizi terk eden sevgilinizin aldığı bu karardan dolayı pişman olduğunu düşünüyor ancak emin olamıyorsanız bu maddeleri gözden geçirebilirsiniz.

Sosyal Medya Takibi

Sosyal medyada sizi terk eden sevgiliniz uzun bir süre geçmesine rağmen sizi hala takip ediyorsa sizi hala merak ediyor olabilir. Merak etmesi ise aldığı bu kararı sorguladığı anlamına geliyor. Ayrıldıktan sonra eski fotoğraflara gelen bir beğeni ise sizin onun hakkında ne düşündüğünüzü merak ettiğinin bir işareti olabilir.

Sizin Arkadaşlarınızla Hala Görüşüyor Olması

Burada dikkat etmeniz gereken nokta ortak arkadaşlarınız değildir. Sizin sayenizde tanıştığı ve siz olmadan görüşmediği kişilerle görüşmeye başladıysa sizin hakkınızda bilgi sahibi olmaya çalışıyor olabilir.

Sık Sık Karşılaşmaya Başladıysanız

Ayrıldıktan sonra uzun bir süre hiç karşılaşmamış olabilirsiniz. Sizin bulunduğunuz ya da her zaman gittiğiniz ortamlarda sık sık karşılaşıyorsanız pişman olduğunu düşünebilirsiniz.

Ailenizle Görüşmeye Devam Ediyorsa

Uzun süren ilişkilerde sevgiliniz ailenizle ya da kardeşlerinizle tanışmış olabilir. Onlarla iletişimde olması sizi hala unutamadığı anlamına geliyor.

Sizi Sormaya Başladıysa

Ayrılık kararını alan kişi o olmasına rağmen sizin hakkınızda sorular sorduğunu duyuyorsanız sizi hala merak ediyor demektir. Bu aldığı kararı sorguladığı ya da pişman olduğu anlamına gelebilir.
  • Beğen
Reactions: Bademli_Magnum