Mesela tatile çıkmaya karar veriyorsunuz ve hop; maaşınıza 75TL zam yapılıyor. Ama bunu patronunuz bile bilmiyor. Şaşırmayın; aynen öyle oluyor. Peki bu nasıl oluyor?

Anlatalım: Çünkü tatili internetten alıyorsunuz; bu artık bir sır değil; ama patronun bilmediği şey, sizin o alışverişi yaparken indirim kodu kullanıyor olmanız.

“Tatil.com’dan otel rezervasyonu yapacaksanız, 1500TL ve üzeri alışverişte 2017TATIL75 kodunu kullanın, fiyat anında 75TL ucuzlasın.”
maasiniza-zam-yapilmis-patronun-haberi-yok-3.png


Bu sırrı patron dahil internette pek çok kişi bilmiyor. Mesela belki de en iyi arkadaşınız fiyatları ucuzlatan böyle bir şifre olduğundan habersiz ve şuradan buradan alışveriş yaptıkça paraları saçıyor, fazla fazla ödemeler yapıyor. Ya da aynı paraya daha az şey alıyor. Ama siz tatil rezervasyonunuzu yaparken bu indirim kodunu kullanınca alışveriş 75TL ucuzluyor. Yani 1500TL yerine 1425TL ödüyorsunuz, 75TL cebinizde kalıyor. Böylece sanki maaşınıza 75TL zam yapılmış gibi bir durum oluyor ve bu sayede mesela tatile gittiğinizde kahvaltı bedavaya geliyor.

Lionel Messi’nin önüne çıkan altı futbolcuyu geçip kaleciyi de ters köşeye yatırdıktan sonra topu ağlara göndermesi gibi bir şey bu. Kelime yetmez anlatmaya.
maasiniza-zam-yapilmis-patronun-haberi-yok-2.png


İndirim işine girmişken; acaba sadece tatil alışverişinde mi indirim kodu kullanılabiliyor? Hayır. İster üste başa bir şeyler alın; mesela Boyner, Beymen, Mudo, Kiğılı, DeFacto, LC Waikiki, Mavi gibi en sevdiğimiz mağazalardan modunuza ve modanıza uygun bir şeyler bakın; ister Teknosa, Hepsiburada, N11, GittiGidiyor, MediaMarkt, Vatan gibi efsane sitelerden teknoloji alışverişi yapın; kısa bir aramayla mutlaka kendinize uygun bir kupon buluyorsunuz.

Yani kazancınız o 75TL ile sınırlı değil. Her alışverişte önden bir takım indirim kodlarını cebe atıp, maça 1-0 önde başlamak mümkün. Hatta şöyle; sene boyunca tüm kazandıklarınızı toplasanız yüzlerce binlerce TL edebilir. Yani alışverişte indirim kodu kullanmak, Picasso’nun restoranda hesabı peçeteye resim çizerek ödemesi gibi bir şey. Resmen para basıyorsunuz. Resmen Süpermen gibisiniz, bir bakıyorsunuz, gözünüzden ışın çıkıyor, kilitler kırılıyor, fiyatlar ucuzluyor. Fiyatlar keyiften karpuz gibi ikiye yarılıyor.
maasiniza-zam-yapilmis-patronun-haberi-yok-4.png

Bakın size birkaç keyifli bilgi:

1) Lacoste'ta bugün LACQ42017PRAK indirim kodu ikinci üründe geçerli %15 indirim kazandırıyor.

2) Nautica'da bugün NAUQ42017YAPO indirim kodu 150 TL ve üzeri alışverişte %10 indirim veriyor.

3) Gant'tan bugün alışveriş yapacaklar GANQ42017YPRK indirim kodunu kullanınca 250 TL ve üzeri alışverişte %10 indirim alıyor.

4) Superstep'e gidecekseniz bugün cebinize SUPQ42017APRA kodunu kodun, çünkü 200 TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim yapıyor.

5) Modanisa'dan bugün yapacağınız 100TL ve üzeri ilk alışverişte 20TL indirim veren indirim kodu: TMN20.

6) Yalıspor'dan spor ürünü alacaklara YALISPOR350 kuponu bugün 350TL ve üzeri yeni sezon alışverişlerinde geçerli 50TL indirim veriyor.

7) The Body Shop'ta bugün TBS-NOV17 kodu indirimli ürünler hariç tüm ürünlerde geçerli %18 indirim veriyor.

8) Desa'da bugün %15 indirim kodu: DESA15 ve yeni sezon ürünlerinde fiyatı anında ucuzlatıyor.

Yani maaşınıza zam olmuş patronun haberi yok; ama en belki de yakın arkadaşınızın bile bundan haberi olmayabilir. Yani diyeceğimiz o ki, o arkadaşınızla da bu konuyu paylaşın; yazıktır; sizin ucuz ucuz aldığınız şeylere o fazla fazla para ödemesin. Onun da parasının bir bölümü cebinde kalsın.

Kalın sağlıcakla :)