Şerbetçi otunun sağlık için birçok faydası bulunur. Sindirdim ve sinir sisteminin korunması, stres kaynaklı hastalıkların azaltılması, regl sancılarına iyi gelmesinin yanı sıra göğüs büyütmek için kullanılan bir bitkidir. En eski güzellik yöntemlerinden biri olan şerbetçi otu ile göğüs büyütme kremi ve çayının tarifini sizin için hazırladık.

Ev Yapımı Şerbetçi Otu Göğüs Büyütme Kremi Yapımı

Şerbetçi otunu sıcak suyun içinde birkaç dakika kaynatın. Ilık bir kıvama gelince blender ile püre haline getirin. Evde az yağlı ya da yağsız olan nemlendirici krem ile karıştırın. Hazırladığınız macunu bir gün dinlendirin. Göğüslerinize masaj yaparak uygulayın.

Şerbetçi Otu Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şerbetçi otu vücutta kadınlık hormonu olarak bilinen östrojen salgılanmasını arttırır. Bu şekilde göğüslerde büyüme sağlanır. Bu otu kullanmadan önce doktorunuza danışmalısınız. Yüksek miktarda östrojen salınımı bazı kanser türlerinin tetikleyicisi olabilir.

Şerbetçi otunda elde ettiğiniz kremi kullanarak göğüs büyütme sağlamak isteyen kadınların bilmesi gereken önemli noktalar vardır. Bu kremi düzenli olarak uygulamanız gerekir ancak devamlı kullanım için uygun olmayacaktır.

serbetci_otu_gogus_buyutme_kremi_cayi.jpg


Şerbetçi Otu Çayı Nasıl Hazırlanır?

1 tatlı kaşığı şerbetçi otu

1 bardak su

Şerbetçi otunu bir bardak su ile kaynatın. Bir ay boyunca günde bir bardak tüketin. Etkili bir çay olacağı için günde bir bardaktan fazla tüketmemeniz gerekir. Krem kullanımında olduğu gibi doktora danışmadan bu çayı tüketmemelisiniz.