Kirpiklerinin yapısından memnun olmayanlar için yeni bir akım var. Mıknatıs (manyetik) kirpik nedir? Nasıl kullanılır? Nasıl takılır? Dökülme sonucu azalan kirpiklerinizin yerine bu takma kirpikleri kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Son dönemde ortaya çıkan güzellik akımlarından biri olan mıknatıs kirpikler kadınların ilgisini çekmeyi başardı. Dökülen ve yapısal olarak az kirpiği olan kadınlar için kurtarıcı olan bu takma mıknatıs kirpiklerin özelliklerini araştırdık.

miknatis_takma_kirpik.jpg


Mıknatıs (manyetik) Kirpik Nedir?


Kirpik köklerindeki mıknatıs yardımı ile alt ve üstten tutturulan kirpik türüdür. Düzgün bir şekilde sabitlendiğinde diğer takma kirpiklerden daha sağlam ve kullanışlıdır.

Mıknatıslı Takma Kirpik Nasıl Kullanılır?

Mıknatıslı takma kirpiklerin kullanım açısından ilk alışma süreci zor olabilir. Ülkemizde yaygın hale gelmemiş olan bu kirpikleri ilk defa deneyenler kullanımıma alışmanın zor olduğunu söylüyor.

İçinde yapıştırıcı madde bulunmayan bu kirpik hassas göz yapısına sahip kişiler için daha sağlıklı olabilir.

Satın aldığınız üründen çıkan kirpikleri ilk parçasını alt kirpiğe uygulayın. Üzerine takılacak kirpiği iyi bir şekilde ayarlamanız gerekir. Mıknatısın yapılması ya da tam olarak oturmaması kirpiklerde hoş olmayan bir görünüm ortaya çıkarabilir. Toplamda 4 parça olan ürünü iki gözünüzün de üst kısımlarına uyguladıktan sonra kontrol etmeniz gerekir.

Sizde mıknatıslı takma kirpik denediyseniz yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.