Detoks diyeti, iç organların temizlenmesi ve vücut fonksiyonlarının daha ideal çalışması için uygulanan yöntemlerden biridir. Doğal besinler ile farklı şekillerde uygulanır. Amaç; mide ve bağırsak sisteminin, sindirim ve boşaltım sisteminin temizlenmesi, yağ yakımının daha kolay yapılması ve tıkanıklıkların giderilmesidir.

detoks_diyeti_nasil_yapilir_hizli_kilo_verme-600x337.jpg


Detoks Diyeti Özellikleri
Detok diyeti nasıl yapılır konusunda bilinmesi gereken, diğer diyet yöntemlerine göre daha zor olduğudur. Hızlı kilo vermek için uygulanan detoks diyetlerinde, 5 gün düzenli olarak uygulama yapılmalıdır.

Detoks diyeti süresi, 3 ay boyunca tekrar edilmesi gereken ve ayda 1 kez yapılması gereken bir diyettir. Atık ve toksinlerin atılmasını sağlar. Bu diyet uygulanırken, günlük su tüketimi en az 4 litre olmalıdır.

detoks_diyet-600x338.jpg


Detoks Diyetinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Detoks diyetini yaparken sigara ve alkol kullanımına ara verilmelidir. Tuz tüketimi de minimal seviyede yapılmalı, bedendeki şişlik ve ödemler atılmalıdır. Diyete, 1 su bardağı sıcak su içerisine limon sıkılarak içilmeli ve detoks desteklenmelidir.

Atıştırmalık olarak adlandırılan ara öğünlere uyulmalı ve atlanmamalıdır. Yoğurt tüketimi yağsız olarak yapılmalı, şeker ihtiyacı tatlandırıcılar ile sağlanmalıdır.

Kabak Detoksu ile 3 Günde 3 Kilo Verin Tıklayın !

Detoks Diyeti Deneyimlerimiz Tıklayın !

Detoks Diyeti İle 2 Günde 3 Kilo Tıklayın !

3 Günlük Detoks Diyet Listesi Tıklayın !

7 günde 6 kilo verdiren detoks Diyeti Tıklayın !