‘’Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri’’ adlı kitap yıllar önce Louise Hay tarafından çıkarılmış ve günümüzün de en ideal kitaplarından biridir. Tüm hastalıkların, düşünce kalıpları ve davranışlarla tasarlandığını belirten ve olumlama cümleleri, pozitif düşünce sistemi ile pek çok hastalığın tedavi edileceğini belirten kitabı uygulayan çok sayıda insan bulunuyor.

Bu kitaba göre şişmanlık nedeni;

  • Aşırı duyarlılık
  • Çoğunlukla korku
  • Korunma ihtiyacı
  • Gizli öfke, korku ve bağışlamaya karşı direnç gösterme
Gibi nedenlerden oluşuyor. Bölgesel olarak karın, kalça, kollar ve uyluklar için aşırı kilo sebepleri yazıyor. Herhangi bir diyete gerek kalmadan, düşünce gücü ile zayıflama en azından denemeye değer.

dusunce_gucuyle_zayiflama_kilo_verme-600x675.jpg

düşünce gücü ile zayıflama
Yediklerinizi Gerçekten Sevgiye Dönüştürün
En sevdiğiniz yiyeceklerle beslenmek ve kilo almamak, sadece zihin gücünüzle alakalıdır. Yemek yerken; kilo alırım, bu zararlı, bu sakıncalı, yediklerime dikkat etmeliyim gibi sözcükler kullandığınız anda, beyniniz bu sinyalleri en hızlı şekilde algılıyor ve bedeniniz uyguluyor.

Spiritüel yaşam formülleri size saçma gelebilir ve fakat denemek size avantaj kazandırabilir. Üstelik zamanınızı almıyor, size ekstra masraf yaptırmıyor, özgürce ve dilediğiniz gibi yiyebiliyorsunuz.

Düşünce gücüyle sağlıklı yaşam, her yiyeceği severek yemek ya da gerçekten sevdiğiniz yemekleri hiç korkmadan yiyebilmektir. Metabolizmanın hızlanır, iç organlarınız muazzam şekilde çalışır ve dönüşüm olur.

dusunce_gucu_ile_zayiflanir_mi-600x303.jpg


Diyet Yerine Dönüştürme
Besinler tamamen enerjidir. Bedenin ideal biçimde çalışması için, enerji muhakkaktır. Tuz, şeker, karbonhidrat, protein, vitaminler, mineraller mutlaka alınması gereken sistemlerden yalnızca bazılarıdır.

Fiziksel bedenin sağlıklı şekilde çalışması için yemek yemek önemli olduğundan ziyade gerekliliktir. Süreklilik sağlandığı sürece hiçbir gıda, besin veya yiyecek aşırı kilo yapmak.

Un ve beyaz ekmek, son 15 yıldır en zararlı yiyecekler arasında gösteriliyor. Aynı şekilde şeker de zararlı olduğu ve kiloya dönüştüğü ifade edilen besinler arasındadır. Bedenin en çok ihtiyacı buğday ile yani un, yani ekmek ile sağlanır. Oksijenin muhteşem seviyede alınması şarttır.

Aksine buğday ürünleri, formda olmanızı ve fazla yağların oksijen vasıtası ve unun içerikleriyle daha kolay yakılmasını sağlar.

Zihin Gücüyle Zayıflama Yöntemlerimiz Tıklayın !

Düşünce Gücü İle Zayıflama Tıklayın !