Evion kapsülleri olarak da bilinen E vitamini kapsülleri, sağlık faydaları deposudur. Yağ, baştan ayağa başlayarak vücudunuzun farklı bölgelerinde kullanılabilir. Baştan başlayarak tırnaklara kadar, E Vitamini yağı vücudunuza çeşitli şekillerde fayda sağlamanıza yardımcı olur.

Maksimum faydalarından yararlanmak için E Vitamini kapsüllerini kullanmanın birkaç yolu:

Tırnak Bakımı​

e_vitamini_kapsulu_tirnak_bakimi.jpg
Elleriniz gün boyunca yemek pişirmek, bulaşık yıkamak, çamaşır yıkamak veya bahçe işleri gibi sürekli farklı türde işlerdir. Yaptığınız her aktivitenin tırnaklarınızda çatlama veya soyulma şeklinde etkisi vardır. Kötü tırnak sağlığı nedeniyle sararmaya ve kırılmaya bile başlayabilirler. Bunu önlemek için tek ihtiyacınız olan bir E vitamini kapsülü. Yağı tırnaklarınıza, tırnak etlerinize ve tırnaklarınızın etrafındaki cilde nazikçe masaj yapmak için kullanın. Tırnaklarınızın optimum nemi alması için bunu tercihen yatmadan önce yapın.

Gece Kremi​

gece_kremi_e_vitaminli.jpg
Nemlendirici özellikleriyle bilinen E Vitamini kapsülleri, gece boyunca harika kremler olarak çalışabilir. Birkaç damla E Vitamini yağını bir damla normal gece kreminizle karıştırıp önceden yıkanmış yüzünüzün her yerine uygulayabilirsiniz. Serum görevi görür ve gece boyunca yüzünüze yeterli nem sağlar. Çarşafların veya yastıkların lekelenmesini veya yağı emmesini önlemek için yatmadan en az 30 dakika önce uyguladığınızdan emin olun.

Saç Bakımı​

e_vitamini_kapsulu_ile_sac_bakimi.jpg
Saça inanılmaz faydalar sağladığı bilinen E Vitamini yağı, saçlar için harika bir yağdır. Kapsüldeki yağı sıkın ve normal saç yağınızla karıştırın. Karışımı saçınıza nazikçe masaj yapın ve 2-3 saat bekletin. Şampuan ve ılık su ile yıkayınız. Haftada iki kez kullanabilirsiniz. Sadece 2-3 yıkamada sonuçları fark etmeye başlayacaksınız.

Kırışıklık önleyici krem​

e_vitamin_kapsulleri_faydalari.jpg
Cildinde ince çizgiler ve kırışıklıklar olanlar için E Vitamini yağı yaşlanma karşıtı krem olarak kullanılabilir. Antioksidanlarla yüklüdür ve kan dolaşımını artırır. E Vitamini yağı ile cildinize masaj yapmak sadece cilt yapınızı iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda cildinizin sıkı ve parlak olmasını da sağlar.


Güneş Yanığını Önler​

e_vitamini_kapsulleri_faydalari.jpg
Cildiniz hassas ve güneş yanığına yatkınsa, size rahatlama sağlayacak olan E Vitamini yağıdır. Nemlendirici gücü nedeniyle, E Vitamini yağı kuru ve pul pul olan cildi tedavi edebilir. Cildiniz güneş yanığı sonucu yanıyor veya kaşınıyorsa E Vitamini yağını bir soğutma kremi ile karıştırarak kullanabilirsiniz. Ancak güneşe çıkmadan önce güneş kremi sürmek en iyisidir.