Kumaş perde modelleri, yatak örtüleri, çeyizlik ürünler ve ev tekstil ürünlerinde yeni moda, soft ve şeker renkler. Karmaşık desenlerden uzak, huzur ve dinginlik veren, konfor ve rahatlık sunan temalar, ev tekstilinin en yeni trendi olarak 2019 modelleriyle sunuluyor.

Peki en güzel perde modelleri hangileridir? En rahat ve kullanışlı perdeler hangileridir?

perde_modelleri_bebek_mavisi-600x547.jpg


  • Kenar Perdede Mavi Trendi
Tafta, saten, kadife veya koton perdelerde yeni moda mavi renkler, her ortama enerji katıyor. Kenar püsküllü, merserize örgülü, dolgun pileli veya üstten bolca bombeli gibi yüzlerce perde modelinde, modern çizgiler ve otantik desenlerle mavinin her tonu ön plana çıkıyor.

Özellikle bebek mavisi ve lacivertin şahane kontrastı salon perdelerinde sıklıkla kullanılıyor. Deri kenarlı koltuk takımları ve ceviz mobilyalar ile şahane bir uyum sunarlar.

fransiz_tul_perde_modelleri-600x450.jpg


  • Tüllerde Eskimeyen Fransız Desenleri
Tüm odalarda ve özellikle salon perdelerinde Fransız danteli veya Fransız güpurü hala çok moda. Tülzarafeti, kumaş kalitesi ve göz alıcı desenlerle dekorasyona şıklık katabilirsiniz. Zebra perde modelleri ve fiyatları hakkında bilgi alarak, tül fonu olarak rahat şekilde kullanabilirsiniz. Zebra modellerde daha düz ve desensiz tüller seçilmeli daha çok oturma odası ve diğer odalarda kullanılmalıdır.

stor_perde_modelleri_2019-600x435.jpg


  • Fon ve Stor Perdeler
Genellikle beyaz ve krem renginden yapılan iç perdelerin yerini ne zamandır stor perdeler aldı. Rahat kullanışları ve modern görünümleriyle kullanılan zebralar, ip perde modelleri fiyatları seçeneğiyle de değerlendirilir. Özellikle mutfaklarda kullanılan ip perdeler, şık, modern ve salaş bir hava katar. Stor ve zebra fonlarla da farklı örme teknikleri, perde aksesuarları ile renklendirilebilir.

Perde, Güneşlik, Stor, Jaluzi, Rustik Tıklayın !

Perde Seçimi Nasıl Olmalı Tıklayın !